Adana Demirspor Mario Balotelli korkuttu! Trafik kazası geçirdi, alkol testini reddetti

Mario Balotelli korkuttu! Trafik kazası geçirdi, alkol testini reddetti

24.11.2023 - 01:51 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli, yaşadığı sakatlık sonrası tedavi gördüğü İtalya'da trafik kazası geçirdi.

Mario Balotelli korkuttu Trafik kazası geçirdi, alkol testini reddetti

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un sezon başında yeniden renklerine bağladığı Mario Balotelli, yaşadığı sakatlık nedeniyle İtalya'da ameliyat oldu. Tedavi sürecine İtalya'da devam eden tecrübeli forvetle ilgili korkutan bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

İtalyan basınında yer alan habere göre; Mario Balotelli, akşam saatlerinde bir trafik kazasına karıştı. Tecrübeli forvetin sağlık durumunun iyi olduğu ve tedbir amaçlı ambulansa alındığı belirtildi. Mario Balotelli'nin kaza görüntülerinde sendeleyerek yürüdüğü gözlemlendi.

Öte yandan İtalyan polisinin alkol testi talebini Mario Balotelli'nin reddettiği aktarıldı. Tecrübeli futbolcunun arabasında ciddi bir maddi hasar oluştuğu görüldü.

Mavi Şimşekler'de sakatlığı bulunan Mario Balotelli'nin yaklaşık 2-3 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilmişti.

Haberin Devamı

Mario Balotelli, sezon başında geri döndüğü Adana Demirspor'da 5 müsabakada forma şansı buldu. Tecrübeli santrfor bu süreçte 3 kez rakip fileleri havalandırdı. 33 yaşındaki forvetin sözleşmesi sezon sonunda bitecek ancak 1 yıl uzatma opsiyonu maddesi bulunuyor.

Mario Balotelli'nin güncel piyasa değeri 1 milyon 200 bin euro. İtalya Milli Takımı'nda 36 müsabakada oynayan 33 yaşındaki forvet, 14 gol sevinci yaşadı.

Lumezzane altyapısında futbola başlayan Mario Balotelli daha sonra Inter, Manchester City, Milan, Liverpool, Nice, Marsilya, Brescia, Monza ve Sion formaları giydi. Yıldız futbolcu için kariyeri boyunca 72 milyon 480 bin euro bonservis bedeli ödendi.

Yazarlar