Gaziantep FK Marius Sumudica: Fikstür bizim için biraz daha avantajlı!

Marius Sumudica: Fikstür bizim için biraz daha avantajlı!

11.02.2024 - 19:16 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 25'inci haftasında İstanbulspor deplasmanından 3-1'lik zaferle ayrılan Gaziantep FK'da teknik direktör Marius Sumudica konuştu.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Süper Lig'in 25'inci haftasında İstanbulspor'u deplasmanda 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Gaziantep FK'nın fikstür avantajına sahip olduğunu belirten Marius Sumudica, "Bugün gerçekten mutluyum. 1-0’dan maçı çevirdik. Maçın başında gelen golden sonra takımımız reaksiyon gösterdi ve 3 gol attık. Burada kazanmak gerçekten kolay değil. İstanbulspor’dan 2 maçta 6 puan aldık. Herkes bizim açımızdan son 7 maçı değerlendiriyor. Son 7 maçta Galatasaray ve Fenerbahçe’ye yenildik. Diğer takımlarla berabere kaldık. 1 puan da değerlidir. Bizim bir final maçımız var, Samsunspor ile oynayacağız. Samsun’daki maçı 2-1 kazanmıştık. Gaziantep’te 1 puan bile alsak averajla Samsunspor’un üstünde olacağız. Kazanmak için oynayacağız. Fikstür bizim için biraz daha avantajlı. Çünkü biz şampiyonluk yarışında Galatasaray ve Fenerbahçe’ye karşı maçlarımızı bitirdik. Bizimle yarışan rakiplerimiz bitirmedi. O yüzden biz bu final maçına en iyi şekilde hazırlanıp, galibiyetle ayrılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yazarlar