Samsunspor Markus Gisdol: Süper Lig’de her maçın çok zor olduğunu gördüm!

Markus Gisdol: Süper Lig’de her maçın çok zor olduğunu gördüm!

04.04.2024 - 23:36 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 31'inci haftasında Pendikspor ile puanları paylaşan Samsunspor'da Markus Gisdol konuştu.

Markus Gisdol: Süper Lig’de her maçın çok zor olduğunu gördüm

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Pendikspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Pendikspor maçının zor geçtiğini belirten Markus Gisdol, "Mücadele beklendiği gibi geçti. Maç zor geçti. Kendi sitilimizi ortaya koymamızı zorlaştırdı. Ofansif oyuncuları iyi olan bir takım. 3-4 tane fırsat yakaladık. Onları değerlendirebilirdik. Onları değerlendiremiyorsanız aldığınız sonuca mutlu olmanız gerekiyor. Hakemin göstermiş olduğu performansla ilgili rakip takıp teknik direktörün mutlu olmasını anlayabiliyorum" dedi.

Alınan 1 puanın da değerli olduğunu ifade eden Gisdol, "Oyuncu değişikliklerini yaparken çok risk almak istemedim. Aldığımız 1 puanın değerli olduğunu düşünüyorum. Oyuncu değişikliği ile oyunun yapısını da değiştirmek istemedim. Eğer değiştirseydim rakibimiz kontra atağa geçecekti. Süper Lig’de her maçın çok zor olduğunu gördüm. Ona göre tedbirler almaya çalışıyorum. Bundan sonra da ligin geri kalan kısmında akıllıca olmamız gerekiyor"diye konuştu.

Yazarlar