Fransa Ligue 1 Marsilya'da Igor Tudor depremi! Bir şok da Cengiz Ünder'e

Marsilya'da Igor Tudor depremi! Bir şok da Cengiz Ünder'e

02.08.2022 - 08:44 | Son Güncellenme:

Fransa'da bu sezon iddialı bir kadro kuran ve takımın başına Igor Tudor'u getiren Marsilya'da sular durulmuyor. Yaşanan kavgalar sonrası başkandan toplantı talep eden Igor Tudor, milli futbolcu Cengiz Ünder için de şok bir karar verdi. İşte detaylar...

Marsilyada Igor Tudor depremi Bir şok da Cengiz Ündere

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'da takımın başına Igor Tudor'u geldikten sonra olaylar eksik olmuyor. Galatasaray'ın eski hocası Igor Tudor'un yeni takımında başı dertte...

Haberin Devamı

BAŞKANDAN TOPLANTI İSTEDİ

Fransız basını, futbolcuların Igor Tudor'un takımla iletişiminden memnun olmadığı için kaptan Dimitri Payet'in Başkan Pablo Longoria'dan toplantı talep ettiğini yazdı. Marsilyalı oyuncuların Tudor'la da görüştüğü ve sıkıntılarını dile getirdiği belirtildi.

Marsilyada Igor Tudor depremi Bir şok da Cengiz Ündere

İDMANDA İKİ FUTBOLCUYLA KAVGA ETTİ

Hırvat teknik adamın takımın başarılı orta saha oyuncusu Gerson'la idmanda sert bir tartışma yaşadığı, forvet Dieng'le de karşılıklı atıştığı ve aralarının açık olduğu daha önce basına yansımıştı.

TARAFTARLAR DA İSTEMİYOR

Marsilyalı taraftarlar ise "Tudor Out" hashtagi ile sosyal medya üzerinden Tudor'un sezon başlamadan görevden alınmasına ilişkin gündem oluşturmaya devam ediyor. Öte yandan oynanan 4 hazırlık maçında 3 mağlubiyet 1 beraberlik alınmasının da taraftarın Tudor'a şüpheyle yaklaşmasına neden olduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

Marsilyada Igor Tudor depremi Bir şok da Cengiz Ündere

BİR ŞOK DA CENGİZ ÜNDER'E

Fransız basını tüm bu iddiaların yanında Tudor'un takımda istenmeyen adam ilan ettiği Cengiz Ünder'in gönderilecekler listesinde olduğunu yakın zamanda duyurdu.

'CENGİZ ÜNDER'İ İSTEMİYOR'

Geçen sezon 46 maçta 13 gol 6 asist üreterek takımın en başarılı isimlerinden biri olan Cengiz Ünder'in sistemine uymadığı gerekçesiyle Tudor tarafından düşünülmediği haberi gündeme düşmüştü.

Marsilyada Igor Tudor depremi Bir şok da Cengiz Ündere

MILAN MAÇINDA OYNATMADI

Igor Tudor'un Marsilya teknik direktörü olması sonrası değişen sistemde yer alması zor görülen Cengiz Ünder, ilk kesiği Milan ile oynanan hazırlık maçında yedi. Milli futbolcu maçta süre alamadı.

YOLU TÜRKİYE'DEN GEÇTİ

Türkiye'de Karabükspor ve Galatasaray'da görev yapan Igor Tudor, geçen sezonu Hellas Verona'da bitirdikten sonra Marsilya'yla Temmuz'un başında anlaşmıştı.