Galatasaray Mason Greenwood, Galatasaray'ın radarında! İngiliz basını flaş gelişmeyi duyurdu

Mason Greenwood, Galatasaray'ın radarında! İngiliz basını flaş gelişmeyi duyurdu

22.08.2023 - 10:15 | Son Güncellenme:

Manchester United'ın karşılıklı olarak yollarını ayırma kararı aldığı Mason Greenwood, Galatasaray'ın radarında. İngiliz basını transfer gelişmesini duyurdu.

Mason Greenwood, Galatasarayın radarında İngiliz basını flaş gelişmeyi duyurdu

Cinsel istismar ile suçlanan ve yargılama süresince Manchester United kulübü tarafından tesislere bile sokulmayan Mason Greenwood hakkında ortaya atılan suçlamalardan beraat etti. Hakkındaki suçlamalar düşen Greenwood'un Manchester United'daki geleceği de belli oldu.

Haberin Devamı

Premier Lig ekibi Manchester United, kulüp oyuncusu Mason Greenwood hakkında yeni açıklama yayımladı. Kırmızı Şeytanlar, Mason Greenwood'un kulüpte kalıp kalmayacağı ile alakalı konuda son noktayı koydu. Manchester United, İngiliz genç oyuncu için vardıkları karşılıklı anlaşma neticesinde, genç oyuncunun takımdan ayrılacağını açıkladı.

Mason Greenwood, Galatasarayın radarında İngiliz basını flaş gelişmeyi duyurdu

GREENWOOD'UN AYRILIK SÖZLERİ

İngiliz oyuncu yayınladığı mesajda; "Bugünkü karar; Manchester United, ailem ve benim aramdaki ortak sürecin bir parçasıydı. Hepimiz için en iyi karar, Futbol kariyerime Old Trafford'dan uzakta, varlığımın kulüp için dikkat dağıtmayacağı bir yerde devam etmem. Yedi yaşında katıldığımdan beri kulübe verdikleri destek için teşekkür ederim." sözlerini sarfetti.

Haberin Devamı

GENÇ YILDIZ YENİ TAKIM ARAYIŞINA GİRDİ

Manchester United'ın yollarını ayırdığı Mason Greenwood yeni kulüp arayışlarına başladı. İngiliz futbolcunun ülkesinden ayrılma fikrine sıcak baktığı belirtildi. Suudi Arabistan, İtalya ve Türkiye'den Greenwood'a teklif gidebileceği iddia edildi. Mason Greenwood'un adı geçtiğimiz günlerde RAMS Başakşehir'le de anılmıştı.

Mason Greenwood, Galatasarayın radarında İngiliz basını flaş gelişmeyi duyurdu

İNGİLTERE'DEN GALATASARAY İDDİASI

İngiltere'den The Sun'da yer alan habere göre Mason Greenwood, Suudi Arabistan, Roma ve Galatasaray gibi kulüplerin radarında yer alıyor. Habere göre Steven Gerrard'ın teknik direktörlüğünü yaptığı El İttifak, Roma ve Galatasaray oyuncunun son durumunu yakından takip ediyor. Suudi kulübünün Mason Greenwood'a yıllık 12 milyon euro ödeyebileceği aktarıldı. Ayrıca Roma seçeneğinin de oyuncu için yeniden doğma fırsatı doğurabileceği belirtildi.

Haberde El İttifak ve Roma dışında Galatasaray'ın da oyuncuyu radarına aldığı belirtildi.

Haberde şu ifadeler yer aldı:

"United'ın ayrılacağını açıklamasının ardından diğer Suudi kulüpleri de 21 yaşındaki oyuncu için harekete geçmeyi düşünüyor. Greenwood, İtalya Serie A takımı AS Roma'nın yanı sıra Türkiye'nin önde gelen kulüplerinden Galatasaray'ın da radarında.

Gerrard'ın takımı da dahil olmak üzere birçok Suudi kulübünün ilgilendiğini ve yıllık 10 milyon sterlinlik (12 milyon euro) bir anlaşma teklif edip etmemeyi düşünüyor.

Haberin Devamı

Al-Ettifaq'ın bu yaz kadrosuna kattığı isimler arasında Liverpool'dan İngiltere'nin kaptan yardımcısı Jordan Henderson da bulunuyor ve Henderson'a haftalık 700 bin sterlin (820 bin euro) ödüyor."

Mason Greenwood, Galatasarayın radarında İngiliz basını flaş gelişmeyi duyurdu