İtalya Serie A Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız yorumu! 'Kimse onun gibi değil'

Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız yorumu! 'Kimse onun gibi değil'

08.10.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın aday kadroya davet ettiği Kenan Yıldız, Juventus'ta gösterdiği performansla dikkat çekti. Genç oyuncunun teknik direktörü Massimilano Allegri çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Massimiliano Allegriden Kenan Yıldız yorumu Kimse onun gibi değil

Serie A devi Juventus'un genç yıldızı Kenan Yıldız gösterdiği performansın ardından A Milli Futbol Takımı'na davet edildi. Ay-yıldızlı formayı A takım düzeyinde ilk kez giymesi beklenen Kenan Yıldız, Juventus'ta hocası Massimiliano Allegri'yi de etkiledi.

Haberin Devamı

Juventus'un Torino'yu 2-0'la geçtiği derbinin son anlarında oyuna dahil olan Kenan Yıldız'la ilgili Massimiliano Allegri açıklamalarda bulundu.

Kenan Yıldız'ın muazzam bir top kontrolüne sahip olduğunu belirten Massimiliano Allegri, "Çok az tecrübesi olan birçok genç oyuncumuz var. Örneğin Kenan Yıldız gibi. Kenan Yıldız çok yetenekli ve kimse onun gibi top kontrolüne sahip değil. Aynı zamanda zeki ve soğukkanlı bir futbolcu. Kenan dışında Moise Kean var. O da Torino maçında iyi iş çıkardı" dedi.

Massimiliano Allegriden Kenan Yıldız yorumu Kimse onun gibi değil

Juventus taraftarlarına mesaj veren Massimiliano Allegri, "Bu maçta stadyumda oluşan atmosferin, sezonun geri kalan bölümünde de olmasını umuyorum. İhtiyacımız olan şey bu" ifadelerini kullandı.

18 yaşındaki hücumcu bu sezon Juventus'ta 4 maçta forma şansı buldu. Kenan Yıldız'ın Serie A devi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Genç oyuncunun güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

Haberin Devamı

Regensburg altyapısında futbola başlayan Kenan Yıldız, Bayern Münih altyapısında da forma giydi.