Galatasaray Mauro Icardi, hedefini açıkladı! 'Galatasaray'da efsane olmak istiyorum'

Mauro Icardi, hedefini açıkladı! 'Galatasaray'da efsane olmak istiyorum'

11.09.2023 - 14:46 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Galatasaray taraftarlarının gönlünde taht kuran yıldız golcü Mauro Icardi, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Mauro Icardi, hedefini açıkladı Galatasarayda efsane olmak istiyorum

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Mauro Icardi, sarı-kırmızılı ekipteki hedeflerinden kariyerine kadar birçok konuda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Bu sezon Galatasaray tarafından bonservisi alınan Arjantinli futbolcu, unutamadığı golü de açıkladı.

UCL Magazine'e konuşan Icardi'nin açıklamaları şu şekilde:

'BU GOLÜ ASLA UNUTMAYACAĞIM'

"Bazı oyuncuların özel yetenekleri vardır, benimkisi gol atmak! Bu bir sır değil. Geçtiğimiz gün 200 gole ulaştım. Her gol attığımda beni destekleyen taraftarlardan açıkçası çok mutluyum. Şampiyonlar Ligi'nde gol atmak harikaydı. Güzelliği ve önemi nedeniyle bu golü asla unutmayacağım. O anda hareketlenmemi sağlayan şey nereye gideceğimi gösteren içgüdüydü. Havadan gelen topun nereye düşeceğini sadece tahmin ettim. Savunmalar için bu toplar her zaman tehlikelidir. Savunma da kaleci de o vuruşu beklemiyordu. Tekrar izlediğinizde, 'Ne gol ama!' diyorsunuz.

Haberin Devamı

Mauro Icardi, hedefini açıkladı Galatasarayda efsane olmak istiyorum

'20 GOL BARAJINI AŞTIM'

"Inter'deki dönemim iyi bir tecrübeydi. Takımın kaptanıydım ve neredeyse her yıl 20 gol barajını aştım. Paris'teki dönemim iyiydi ama sonlara doğru bozulmaya başladı. Önemli tecrübeler edindim. Takım için kritik olmadığım dönemlerde başka şeyler keşfettim. Farklı antrenman metodları ve gelişme yolları buldum. Paris bu açıdan yardımcı oldu."

 

'BAŞARILAR KAZANMAK İSTİYORUM'

"Ben Galatasaray'a gelip her zaman yaptığım şeyi tekrar kanıtlama fırsatı buldum. Kendime yeni amaçlar ediniyorum. Açıkçası ilk andan beri çok iyi hissettiğim bir kulübe geldim. Arjantin'de futbolla yatıp futbolla kalkarız. Burada da benim dikkatimi çeken en büyük şey taraftarın tutkusu oldu. Bazıları, eğer Türkiye'deyseniz Avrupa'nın elit seviyesinde oynamadığınızı ve saldığınızı düşünüyor. Ben ise tam aksine Türkiye'de rekabetçi olup çok önemli başarılar kazanmak istiyorum."

'KARAKTERİM HİÇ DEĞİŞMEDİ'

"Ben futbola başladığımdan beri; kişiliğim, karizmam ve karakterim hiç değişmedi. Ben buyum! Galatasaray'da futbola son derece tutkun taraftarlar olduğunu gördüm ve onlarla gerçekten çok iyi bir bağ kurduk. Galatasaray'da efsane olmak istiyorum."

 

 

 

 

 

 

 

Yazarlar