Galatasaray Mauro Icardi transferi Avrupa'dan Güney Amerika'ya yankı uyandırdı!

Mauro Icardi transferi Avrupa'dan Güney Amerika'ya yankı uyandırdı!

30.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Mauro Icardi’nin Galatasaray tarafından karşılanması, dünya basınında gündeme oturdu. Avrupa’dan Güney Amerika’ya kadar herkes, yıldız futbolcunun uçağının inişiyle başlayan şovu sayfalarına aktardı.

Mauro Icardi transferi Avrupadan Güney Amerikaya yankı uyandırdı

Mauro Icardi’nin ailesiyle birlikte özel uçakla İstanbul’a gelmesi ve Galatasaray taraftarınca karşılanması, dünya basınının ilgi noktası haline geldi.

Haberin Devamı

İşte gazetelerden bazı örnekler:

OLE (Arjantin): Icardi’nin Galatasaray’a dönüşünde çılgın karşılama... Binlerce taraftar, Galatasaray’ın bonservisini aldığı Icardi’yi karşıladı. Icardi, Wanda ile beraber taraftarlarla birlikte tezahüratlar yaptı.

INFOBAE (Arjantin): Türkiye’de Mauro Icardi çılgınlığı... Galatasaray transferi bitirdi ve havalimanında büyük kalabalık karşıladı.

A BOLA (Portekiz): Mauro Icardi resmen ve uygun bedelle Galatasaray’da... Galatasaray, taraftarlarının beklentisini hayal kırıklığına uğratmadan geçen sezon kiralık oynattığı Mauro Icardi’yi transfer etti.

L’EQUIPE (Fransa): Mauro Icardi Galatasaray’a resmen transfer oldu. Günler öncesinde transfer sonuçlanmıştı ve sadece resmileştirmek kalmıştı.

Haberin Devamı

SPORTSPORT (Bosna Hersek): Dünyada hiç kimse Galatasaray kadar en iyi transferinin tanıtımının nasıl yapılacağını bilmiyor. Icardi beklendiği gibi kariyerine Galatasaray’da devam edecek.

TUTTOSPORT (İtalya): Icardi, Galatasaray’da kaldı. Futbolcu, Galatasaray’ın şampiyonluğu kazanmasına büyük yardım etmişti.

LA STAMPA (İtalya): Icardi’nin Türkiye macerasına devam etme isteği, eşi Wanda Nara’nın sağlık durumundan da kaynaklanıyor. Nara, Milano’da iddia edilen tedavisini görmeye devam edecek.

DIGISPORT (Romanya): Mauro Icardi, Galatasaray’ın yeni imzası oldu. Fabrizio Romano başrolde... Arjantinli yıldızın sosyal medyada yayınlanan transfer duyurusu, eşi benzeri görülmemiş şekilde yapıldı. Ünlü gazeteci Romano da transfer tanıtımında yer aldı.