Galatasaray Mauro Icardi'den hakem kararına: Bir utanç, bir skandal

Mauro Icardi'den hakem kararına: Bir utanç, bir skandal

06.04.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Galatasaray, Başakşehir'e elenirken sarı-kırmızılı futbolcular hakem yönetimine tepki gösterdi. Maç sonrasında Icardi'den sert bir paylaşım geldi.

Mauro Icardiden hakem kararına: Bir utanç, bir skandal

Galatasaray, Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Başakşehir'i konuk etti. Heyecan dolu ve gol düellosuna sahne olan karşılaşmayı konuk ekip 3-2 kazandı ve yarı finale adını yazdırdı. Sarı-kırmızılı takımın golcüsü Mauro Icardi, 90 dakikanın ardından sosyal medya hesabından maçın hakemlerine isyan etti.

Haberin Devamı

GALATASARAY OFSAYTA TAKILDI, BAŞAKŞEHİR ATTI
5. dakikada Galatasaray'ın Kerem Aktürkoğlu ile bulduğu gol VAR incelemesi sonucu ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Ardından karşılaşmanın 12. dakikasında Serdar Gürler pasında topla buluşan Szysz, ceza sahası içi sol çaprazdan uzak köşeye yaptığı vuruşta topu ağlara gönderdi.

GOL TEKRAR VAR'A TAKILDI
40. dakikada Galatasaray'ın Dries Mertens ile bulduğu gol VAR incelemesinin ardından elle oynama gerekçesiyle iptal edildi.

HAKEME YOĞUN İTİRAZ
Müsabakanın 45+6. dakikasında Galatasaray penaltı bekledi. Sarı-kırmızılı futbolcular, Ömer Ali Şahiner'in Başakşehir ceza sahasında topa eliyle müdahale ettiğine yönelik yoğun itirazda bulundu. Hakem Kadir Sağlam, VAR ile konuştu ancak herhangi bir izleme tavsiyesi gelmedi.

Haberin Devamı

GALATASARAY PENALTI BEKLEDİ
55. dakikada Galatasaray tekrar elle oynama gerekçesiyle penaltı bekledi. VAR kontrolü sonrası oyun devam etti.

BİR İTİRAZ DAHA
88. dakikada Galatasaray bir kez daha penaltı itirazında bulundu. Sarı-kırmızılı ekipte Icardi, Başakşehir ceza sahasının içinde yerde kaldı ve hakem Kadir Sağlam oyunu devam ettirdi. Bunun üzerine Galatasaraylı futbolular maçın hakemine yoğun itirazlarda bulundu.

ICARDI: BİR UTANÇ BİR SKANDAL, YILIN SOYGUNU
Galatasaray yönetimi, maçın bitiminin ardından hakem Kadir Sağlam ve VAR hakemi Özgür Yankaya'nın kararlarına sert tepki gösterdi. Mauro Icardi de maç içindeki pozisyonları sosyal medya hesabından paylaştı.

Arjantinli golcü, pozisyonlarla ilgili paylaşımının altına "Bir utanç, bir skandal. Yılın soygunu." yazdı.

Mauro Icardiden hakem kararına: Bir utanç, bir skandal

Haberin Devamı

Yazarlar