Galatasaray Maxi Lopez'den Mauro Icardi'ye flaş sözler! 'Benimle aynı masaya oturamaz'

Maxi Lopez'den Mauro Icardi'ye flaş sözler! 'Benimle aynı masaya oturamaz'

01.05.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başı PSG'den kiraladığı Mauro Icardi, gösterdiği performans ile sarı-kırmızılı taraftarın sevgisini kazandı. Arjantinli yıldız bu kez saha dışında gündeme geldi. Eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara'nın eski eşi Maxi Lopez, Icardi hakkında çarpıcı kelimeler kullandı.

Maxi Lopezden Mauro Icardiye flaş sözler Benimle aynı masaya oturamaz

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, sezon başında Fransa devi PSG'den dünya yıldızı Mauro Icardi'yi renklerine bağladı. Çıktığı maçlarda sergilediği performansla taraftarın sevgisini kazanan Arjantinli yıldız, bu kez saha dışı bir olayla gündeme geldi. Icardi'nin eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara'nın eski eşi Maxi Lopez, tecrübeli futbolcu hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

Haberin Devamı

SEZON BAŞINDA İMZA ATTI

Süper Lig devi Galatasaray sezon başında çılgın bir transfere imza attı. Sarı-kırmızılılar, Paris Saint Germain'den Mauro Icardi'yi sezon sonuna kadar kiraladı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada tecrübeli futbolcunun maaşının 750 bin euroluk kısmının karşılanacağı belirtildi. Sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi için herhangi bir kiralama bedeli ödemedi.

Galatasaray'dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:

"Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero'nun bedelsiz geçici transferi konusunda Kulübü Sas Paris Saint-Germain ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşma uyarınca 2022-2023 futbol sezonu için futbolcuya toplam 6.750.000 EUR ödenecektir. Bahsi geçen tutarın 6.000.000 EUR'luk kısmı Sas Paris Saint-Germain Kulübü tarafından, 750.000 EUR ise Şirketimiz tarafından ödenecektir."

Haberin Devamı

Maxi Lopezden Mauro Icardiye flaş sözler Benimle aynı masaya oturamaz

TARAFTARI HAYRAN BIRAKTI

Mauro Icardi, Galatasaray'da gösterdiği performansla taraftarı hayran bıraktı. Tecrübeli santrfor bu sezon sarı-kırmızılı takımda 21 resmi maçta forma şansı buldu. 30 yaşındaki forvet bu müsabakalarda rakip fileleri 15 kez havalandırdı. Mauro Icardi aynı zamanda takım arkadaşlarına da 8 gol pası verdi.

'1 NUMARA GİBİ HİSSEDİYORUM'

Geçtiğimiz günlerde Arjantin basınına konuşan Icardi, "Türkiye'de kendimi 1 numara gibi hissediyorum. Her yerde saygı ve sevgi görüyorum. Son yıllarda bu kadar mutlu hissettiğimi hatırlamıyorum. Geleceğimi burada görüyorum ve Galatasaray'da kalmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Maxi Lopezden Mauro Icardiye flaş sözler Benimle aynı masaya oturamaz

SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Sarı-kırmızılılarda Başkan Vekili Erden Timur ve teknik direktör Okan Buruk da geçtiğimiz haftalarda Mauro Icardi ile devam etmek istediklerini açıklamıştı. Sözleşmesi sezon sonu sona eren ve Adı Avrupa devleriyle anılan Icardi'nin Galatasaray'da kalıp kalmayacağı merak konusu oldu.

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın eski eşi Maxi Lopez, Arjantinli golcüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Wanda Nara ve oğulları Valentino, Constantino ve Benedicto ile buluşan Maxi Lopez, "Çocuklarımız Arjantin'de olduğu için birlikte yemekte buluştuk. Icardi, Wanda ve kızlarıyla birlikte yemeğe çıkabilir ancak benimle aynı masaya oturamaz. Biz her zaman çocuklarımıza öncelik veriyoruz ve iyi ebeveynler olarak onların mutlu olmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Maxi Lopezden Mauro Icardiye flaş sözler Benimle aynı masaya oturamaz

Yazarlar