Fransa Ligue 1 Mbappe PSG'ye imza attı! Real Madrid sözleri

Mbappe PSG'ye imza attı! Real Madrid sözleri

23.05.2022 - 16:40 | Son Güncellenme:

Kylian Mbappe, Paris Saint Germain ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulübün sahibi Nasser El Khelaifi ile basın önüne çıkan yıldız futbolcu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mbappe PSGye imza attı Real Madrid sözleri

Real Madrid'in de gündeminde yer alan Kylian Mbappe, Paris Saint Germain'de kaldı. Fransız devi, yıldız futbolcu ile 2025 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

'DÜNYANIN EN İYİ OYUNCUSU BİZİMLE KALDI'

Kulübün sahibi Nasser El Khelaifi imza töreninde yaptığı açıklamada, "Dünyanın en iyi oyuncusu Mbappe bizimle kaldı. Belki de La Liga yönetimi, Ligue 1'in onlardan daha güçlü hale geleceğinden endişeleniyordur. La Liga, 3-4 yıl önceki gücünde değil" diye konuştu.

'REAL MADRID VE PSG'DE OYNAMAK ONURDUR'

23 yaşındaki yıldız ise duygularını şöyle dile getirdi: "Herhangi bir oyuncu için Real Madrid veya PSG'de oynamak bir onurdur. Buradaki hikayem kişisel ve kolektif düzeyde bitmedi. Sahada takım arkadaşlarımın ve rakiplerimin saygısını kazanmayı başardım. Benim için en iyisi olduğunu düşündüğüm kişisel bir karar verdim."

Mbappe, 3 yıl içinde Real Madrid'e olası bir transfer hakkında ise "Çok uzağa bakmamayı öğrendim. Gelecekte ne olacak, bilmiyorum" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı