Magazin Mbappe'nin arkadaş bulma yöntemi şaşırttı! 1000 Euro...

Mbappe'nin arkadaş bulma yöntemi şaşırttı! 1000 Euro...

13.10.2022 - 19:06 | Son Güncellenme:

Fransa Ligue 1 takımlarından Paris Saint Germain'de forma giyen yıldız futbolcu Kylian Mbappe, iddialara göre arkadaşsız kaldı. Ünlü futbolcunun dost bulmak için aradığı yöntem duyanları şaşkına çevirdi. PSG ile sezon başı 600 milyon euro kazanacağı sözleşmeye imza atan Kylian Mbappe'in dost bulamaması gündem oldu.

Mbappenin arkadaş bulma yöntemi şaşırttı 1000 Euro...

Emre GÜNAYI - SKORER DIŞ HABER / Paris Saint Germain'in dünyaca ünlü genç futbolcusu gösterdiği performansla futbolseverlerin favori oyuncusu oldu. Henüz 23 yaşında attığı goller ve yaptığı asistlerle ön plana çıkan Fransız oyuncu, iddialara göre arkadaşsız kaldı. Bu sorununu çözmek için aradığı yöntem, duyanları adeta şaşkına çevirdi.

Haberin Devamı

Fransız yıldız 2018 yılında büyük bir çıkış yakalayarak henüz genç yaşında değerine değer kattı. Monaco'da gösterdiği performans ile dikkat çeken Mbappe, 2018 yılı transfer sezonunda Paris Saint Germain'e transfer oldu. PSG, Monaco'ya tam 180 milyon euro ödeyerek yıldız oyuncuyu kadrosuna kattı.

SEZONA HIZLI BAŞLADI

Paris Saint Germain'in yıldız oyuncusu Kylian Mbappe sezona hızlı başladı. Attığı gollerle dikkat çeken Fransız yıldız bu sezon 13 resmi maça çıktı. Çıktığı maçlarda toplam 12 kez rakip kaleleri sarsmayı başardı. Oynadığı futbolla taraftarın sevgilisi olan Mbappe gün geçtikçe değerine değer katmaya devam ediyor. Genç yıldızın şu anki piyasa değeri 160 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Mbappenin arkadaş bulma yöntemi şaşırttı 1000 Euro...

REAL MADRİD'E TRANSFER İDDİASI

Öte yandan Kylian Mbappe'yi geçtiğimiz yaz transfer döneminde transfer etmek isteyen Real Madrid'in de Fransız oyuncuya rest çektiği iddia edildi. İspanyol basınından Marca'da yer alan habere göre; La Liga devinin genç futbolcuyu transfer etmekle artık ilgilenmediği belirtildi.

600 MİLYON EUROLUK MUTSUZLUK

Paris Saint Germain, Kylian Mbappe için sezon başında 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bu süreç için toplam 600 milyon euro kazanacağı öğrenildi. Daha önce Mbappe'in Fransız takımında mutsuz olduğu ve ayrılması düşündüğü gündeme gelmişti.

Mbappenin arkadaş bulma yöntemi şaşırttı 1000 Euro...

MBAPPE'DEN 1000 EUROLUK DOST İKRAMİYESİ

Get French Football News'in haberine göre dünyaca ünlü yıldız oyuncu Mbappe arkadaş arıyor. Kazandığı milyonlarca Euro'ya rağmen hiç yakın arkadaşı olmadığı iddia edilen Mbappe, villasındaki partiye gelecek kişilere 1000 euro dost ikramiyesi verecek. Ünlü futbolcunun bu teklifi Fransa'da en çok konuşulan konulardan biri oldu.