Karagümrükspor Mbaye Diagne'den Abdülkerim Bardakcı paylaşımı! 'Küçük kardeşim sakin ol'

Mbaye Diagne'den Abdülkerim Bardakcı paylaşımı! 'Küçük kardeşim sakin ol'

26.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fatih Karagümrük'ün Senegalli futbolcusu Mbaye Diagne, Süper Lig'in 31. haftasında oynanan Galatasaray maçında Abdülkerim Bardakcı ile gerginlik yaşamıştı. Golcü futbolcu, bu konu hakkında sosyal medyadan yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Mbaye Diagneden Abdülkerim Bardakcı paylaşımı Küçük kardeşim sakin ol

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fatih Karagümrük, Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maç 3-3'lük skorla sona erdi. Müsabakada Karagümrük'ün Senegalli futbolcu Mbaye Diagne, rakibi Abdülkerim Bardakcı ile gerginlik yaşadı. Karagümrüklü yıldız, bu konu hakkında sosyal medyadan açıklama paylaştı.

Haberin Devamı

HEYECAN DOLU MAÇI KAZANAN ÇIKMADI

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Karşılaşma Nef Stadyumu'nda oynandı. Mücadelede Volkan Bayarslan düdük çaldı. Volkan Bayarslan'ın yardımcılıklarını Erdem Bayık ile Esat Sancaktar üstlendi. Galatasaray ile Fatih Karagümrük arasındaki müsabaka 3-3'lük beraberlikle sona erdi.

GOLÜNÜ ATTI, SEVİNMEDİ

Galatasaray, karşılaşmanın 3. dakikasında Kerem Aktürkoğlu ile 1-0 öne geçti. Daha sonra 18. dakikada Karagümrük'ün yıldız ismi Mbaye Diagne sahneye çıktı.

Merkezden savunma arkasına sarkan Diagne, ceza sahası sol çaprazından çektiği şutla uzak köşeden topu ağlara gönderdi. Skora dengeyi getiren Mbaye Diagne, attığı golden sonra sevinç gösterisinde bulunmadı. Senegalli futbolcu, ellerini havaya kaldırdı ve olduğu yerde durdu.

Haberin Devamı

Mbaye Diagneden Abdülkerim Bardakcı paylaşımı Küçük kardeşim sakin ol

GEÇEN HAFTA PIRLO İLE TARTIŞTI

Süper Lig'in 30. haftasında Fatih Karagümrük, Ümraniyespor ile kozlarını paylaştı. Karagümrük lehine verilen penaltıyı kullanmak isteyen ancak Pirlo'nun kararıyla topu bırakan Diagne, takım arkadaşlarının gol sevincine katılmayıp yedek kulübesine tepki göstermişti.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Karagümrük'ün golü futbolcusu Mbaye Diagne, bu sezon 29 resmi müsabakaya çıktı. Senegalli futbolcu söz konusu maçlarda 20 kez rakip fileleri sarsmayı başardı ve takım arkadaşlarına 6 kez gol pası verdi.

Mbaye Diagneden Abdülkerim Bardakcı paylaşımı Küçük kardeşim sakin ol

TANSİYON YÜKSELDİ

İki futbolcu maç devam ederken topsuz alanda uzun süre tartışmıştı. Abdülkerim Bardakcı ile Mbaye Diagne'nin arasındaki tartışmada itişmelerin olması dikkatlerden kaçmamıştı.

Maçın son düdüğünün ardından iki oyuncu arasındaki tansiyonun bir kez daha yükseldiği öğrenilmişti. Mbaye Diagne ile Abdülkerim Bardakcı arasındaki tartışmayı diğer futbolcuların sonlandırdığı ifade edilmişti.

Mbaye Diagne, gerilimin yükseldiği andaki fotoğrafı paylaştı ve şu ifadeleri kullandı:

"Küçük kardeşim sakin ol. Seninle tanıştığımız kısa sürede, sana latte vermiştim. Birbirimizi tanıyoruz. Seni seviyorum. Unutma, her zaman saygı"

Mbaye Diagneden Abdülkerim Bardakcı paylaşımı Küçük kardeşim sakin ol

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Diagne'nin bu paylaşımı sonrasında Galatasaraylı taraftarlar, yıldız oyuncuya yorumlarda tepki gösterdi. Galatasaraylı, Gomis'in ise paylaşımı beğenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı