Beşiktaş Mehmet Özdilek'ten Fernando Santos patlaması! 'Bu oyunla olmaz'

Mehmet Özdilek'ten Fernando Santos patlaması! 'Bu oyunla olmaz'

20.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 26'ncı haftasında Beşiktaş'ın Konyaspor'u 2-0'lık skorla mağlup ettiği mücadeleyi spor yorumcuları değerlendirdi. Mehmet Özdilek'in Fernando Santos ile ilgili eleştirileri dikkat çekti.

Mehmet Özdilekten Fernando Santos patlaması Bu oyunla olmaz

Beşiktaş, Süper Lig'in 26'ncı haftasında Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Dolmabahçe'deki müsabaka siyah-beyazlıların 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Beşiktaş'ın galibiyeti sonrası spor yorumcuları değerlendirmelerde bulundu. Beşiktaş'ın eski futbolcusu Mehmet Özdilek'in Fernando Santos'a dair kullandığı ifadeler gündem oldu.

Haberin Devamı

İlk yarıda oynanan futbolun taraftardan kabul görmeyeceğini belirten Mehmet Özdilek, "İlk yarısı tamamiyle bomboş geçen bir maç izledik. Bu oyun Beşiktaş taraftarından kabul görmez zaten maçın 3. veya 5. dakikasında taraftar bunu iletti de" dedi.

Beşiktaş'ın oyun anlamında çok kötü bir görüntü çizdiğini vurgulayan Mehmet Özdilek, "İkinci yarı bir 10-15 dakika kıpırdandı Beşiktaş ve golü buldu. Kazanılan 3 puan önemlidir fakat oyun anlamında çok kötü bir Beşiktaş vardı" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın en büyük hedefinin Türkiye Kupası şampiyonluğu olması gerektiğini belirten Mehmet Özdilek, "İkinci yarıda Beşiktaş skoru buldu ve 3 puanı aldı ancak bu oyun sizi istediğini hedefe götürür mü? Götürmeyeceği aşikar bence. Beşiktaş'ın en büyük hedefinin kupayı kazanmak olması gerekiyor ancak bu oyunla olmaz" yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Fernando Santos'u eleştiren Mehmet Özdilek, "Fernando Santos'un bu durumu kesinlikle incelemesi gerekiyor. Hoca geldiği zaman 'bir 7-8 hafta geçmesi gerek' demiştim ve 8 hafta geçti ancak kadroda ve oyunda henüz bir hoca eli göremedik" diye konuştu.

"KESİNLİKLE KABUL EDİLEMEZ"

Beşiktaş'ın ilk devrede oynadığı futbolun kabul edilemez olduğunu belirten İlker Yağcıoğlu, "3 puan bugün Beşiktaş'ın kazandığı tek şey oldu. Beşiktaş'ın ilk devrede oynadığı oyun kesinlikle kabul edilemez. Beşiktaş böyle oynayamaz oynamamalı" dedi.

Beşiktaş'ın görüntüsünün kendisini üzdüğünü vurgulayan İİlker Yağcıoğlu, "Beşiktaş'ı böyle görmek beni üzer yani 'oyun oynanmadı' diyebilirim" yorumunda bulundu.

İlker Yağcıoğlu eleştirilerine şu şekilde devam etti: "U-21 takımı çıksa daha istekli, arzulu, presli ve maçı kazanma isteğiyle çıkardı. Ligin 19'uncusu olan takıma bir ara %78-22 topu verdiniz bunu nasıl açıklayacaksın."

Son olarak Fernando Santos'un oyun yapısına değinen İlker Yağcıoğlu, "İlk yarıdaki oyun kabul edilemez, ikinci yarıdaki oyun da mutlu etmez yani. Fernando Santos böyle oynamaya devam ederse bazı şeyleri görmeye ömrü yetmez" dedi.

Yazarlar