İtalya Serie A Merih Demiral için İngiltere'den çılgın teklif! Detaylar belli oldu

Merih Demiral için İngiltere'den çılgın teklif! Detaylar belli oldu

08.08.2023 - 19:04 | Son Güncellenme:

Gösterdiği performans ile Avrupa devrelerini peşine takan milli futbolcu Merih Demiral'a İngiltere'den talip çıktı. Söz konusu takım, tecrübeli futbolcuya dudak uçuklatan bir transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi.

Merih Demiral için İngiltereden çılgın teklif Detaylar belli oldu

Geride kalan sezon Atalanta'da forma giyen milli futbolcu Merih Demiral'a İngiltere'den talip çıktı. Premier Lig ekibi, 25 yaşındaki futbolcu için çılgın bir transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'IN LİSTESİNDE

Atalanta'de henüz geleceği netlik kazanmayan Merih Demiral'a Türkiye'den Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edilmişti. Galatasaray'da Victor Nelsson'un takımdan ayrılma ihtimaline karşın Demiral'ın yakından takip edildiği belirtilmişti.

Tecrübeli futbolcu için Fenerbahçe'nin ise kiralama formülünü devreye sokabileceği iddia edildi.

Merih Demiral için İngiltereden çılgın teklif Detaylar belli oldu

GEÇEN SEZON 28 MAÇA ÇIKTI

Geride kalan sezon Atalanta forması ile toplam 28 maça çıkan Merih Demiral, söz konusu maçlarda 1 gol atmayı başarmıştı. Milli futbolcunun İtalya temsilcisi ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

20 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

Atalanta geçen sezon Juventus'tan 5 milyon Euro bedelle kiraladığı Merih Demiral'ın bonservisini sezon başında 20 milyon Euro'ya almıştı.

Haberin Devamı

Merih Demiral için İngiltereden çılgın teklif Detaylar belli oldu

MERİH DEMİRAL'A ÇILGIN TEKLİF

Daily Mail'in haberine göre; Atalanta'da geleceği henüz belli olmayan Merih Demiral'a Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest talip çıktı. İngiliz temsilcisi, milli futbolcu için 17 milyon sterlin ödemeye hazır olduğu kaydedildi.

SERİE A'DA KALMAK İSTİYOR

Haberin detayında Demiral, gelen tekliflere rağmen İtalya'dan ayrılmak istemediği öğrenildi.