Dünyadan Futbol Merih Demiral sonrası bir Türk yıldız daha! Al Ahli'den ters köşe transfer hamlesi

Merih Demiral sonrası bir Türk yıldız daha! Al Ahli'den ters köşe transfer hamlesi

19.08.2023 - 20:27 | Son Güncellenme:

Yaz transfer sezonuna damgasını vuran Suudi Arabistan ekipleri, yıldız futbolcuları kadrosuna katarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Son olarak Atalanta'dan milli futbolcu Merih Demiral'ı kadrosuna katan Al Ahli, bir Türk yıldızı daha kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı öğrenildi.

Merih Demiral sonrası bir Türk yıldız daha Al Ahliden ters köşe transfer hamlesi

Son olarak Atalanta'dan milli futbolcu Merih Demiral'ı transfer eden Al Ahli, bir Türk yıldızı daha kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Haberin Devamı

FİRMİNO, 3 YILLIK İMZA ATTI

Suudi Arabistan ekibi Al Ahli, Liverpool'dan ayrılan Brezilyalı yıldız Roberto Firmino'yu 3 yıllığına kadrosuna kattı. Arabistan temsilcisi, bu transfer için bonservis ücreti ödemedi.

Merih Demiral sonrası bir Türk yıldız daha Al Ahliden ters köşe transfer hamlesi

RİYAD MAHREZ KADROYA KATILDI

Manchester City'nin Cezayirli yıldızı Suudi Arabistan temsilcisi Al Ahli'ye transfer oldu. Al-Ahli bu transfer için Manchester City'e 35 milyon euro bonservis ödedi. Mahrez, Suudi Arabistan ekibinden yıllık 50 milyon euro maaş kazanacak.

MERİH DEMİRAL RESMEN AL AHLİ'DE

Al Ahli, milli futbolcu Merih Demiral'ı 3 yıllığına kadrosuna kattığını resmen duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kadromuza yeni bir savaşçı katıldı. Ekibimize hoş geldin" ifadeleri kullanıldı. Arabistan temsilcisi bu transfer için bonservis bedeli olarak Atalanta’ya 20 milyon euro ödeyecek.

Haberin Devamı

Merih Demiral sonrası bir Türk yıldız daha Al Ahliden ters köşe transfer hamlesi

VERRATTİ İLE ANLAŞMA SAĞLADI

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli, Paris Saint-Germain'den Marco Verratti'yi kadrosuna katmak istiyor. L'Equipe'te yer alan habere göre, Al Ahli'nin İtalyan orta saha oyuncusu ile anlaşma sağladığı belirtildi. Suudi Arabistan ekibinin şu anda için Paris Saint-Germain ile anlaşma noktasında olmadığı ancak transferi hızlı bir şekilde resmiyete dökmek istediği aktarıldı.

HAKAN ÇALHANOĞLU LİSTEYE EKLENDİ

L'Equipe'te yer alan habere göre; Suudi Arabistan ekibi Al Ahli, Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna katmak istiyor.

Habere göre; Merih Demiral'i transfer eden Suudi ekibi, Hakan Çalhanoğlu'nu da listeye aldı.

Merih Demiral sonrası bir Türk yıldız daha Al Ahliden ters köşe transfer hamlesi

RESMİ TEKLİF YAPACAKLAR

Al Ahli'nin milli oyuncu için kısa süre içinde Inter'e resmi teklif yapması bekleniyor. Inter ile toplamda 95 maça çıkan 29 yaşındaki orta saha, 12 gol ve 21 asist yaptı.