1.Lig Mesut Bakkal'dan çok konuşulacak Arda Turan yorumu: Ben bu durumu yanlış buluyorum

Mesut Bakkal'dan çok konuşulacak Arda Turan yorumu: Ben bu durumu yanlış buluyorum

19.04.2023 - 11:47 | Son Güncellenme:

Teknik Direktör Mesut Bakkal, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı, Fatih Terim ve Arda Turan hakkında konuştu.

Mesut Bakkaldan çok konuşulacak Arda Turan yorumu: Ben bu durumu yanlış buluyorum

Bu sezon Denizlispor ve Beyçimento Bandırmaspor'da görev alan tecrübeli teknik direktör Mesut Bakkal Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını yorumladı. Bakkal, Fatih Terim ve Arda Turan hakkında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'Fatih Terim, A Milli Takım'ın teknik direktörü olsun''

Radyospor'dan Salim Manav'ın sorularını yanıtlayan Mesut Bakkal, "Türk Milli Takımı'nda inanılmaz bir başarısızlık vardı sonrasında da Stefan Kuntz geldi. Türk futbolu olarak bir karar alacağız; A Milli Takım'ın başında yerli hoca olacak. Kuntz'un aldığı sonuçları yerli bir hocamız alsaydı; yerin dibine sokarlardı. A Milli Takım'ın hocası yerli olacak. Getirin Fatih Abi'yi (Terim) milli takımın hocası olsun. Evet; Fatih Terim, A Milli Takım'ın teknik direktörü olsun. Fatih Terim olmadı mı? Aykut Kocaman, Sergen Yalçın, İlhan Palut olsun. Kuntz'dan kötü olabilir mi?" ifadelerini kullandı.

''Jorge Jesus'u çok beğeniyorum''

Süper Lig'deki şampiyonluk favorisinin Galatasaray olduğunu söyleyen Bakkal, "Galatasaray şampiyonluk yarışında rakiplerine göre bir adım önde. Galatasaray; oyuncu kalitesi, üretkenlik ve istek anlamında çok çok önde. Galatasaray'ın oyunu televizyon başında izlerken beni bile heyecanlandırıyor. Fenerbahçe yarışın içinde sonuna kadar olacaktır. Jorge Jesus'u çok beğeniyorum. Dünyanın sayılı hocası bizim ligimizde çalışıyor; saygı duyalım" diye konuştu.

Haberin Devamı

Arda Turan yorumu

Eyüpspor'da teknik direktörlük görevine getiren Arda Turan'a da ayrı bir parantez açan Bakkal, "Arda Turan için hayırlı olsun. Arda'nın Pro-Lisans belgesi yok. Ben bu durumu yanlış buluyorum. Arda'yı çok severim; kariyerine saygı duyarım. Ancak başlama yeri doğru değil. Kendimden pay biçiyorum; 8 yıl yardımcı antrenörlük yaptıktan sonra teknik direktör oldum" açıklamasını yaptı.

Yazarlar