Basaksehir Mesut Özil'in yeni adresi! Transfer görüşmeleri başladı

Mesut Özil'in yeni adresi! Transfer görüşmeleri başladı

02.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Futbol hayatını Medipol Başakşehir'de sürdüren Mesut Özil, yaşadığı sakatlık sonrası futbola ara vermişti. Şu anki kulübünde fazla süre alamayan Özil için gündemi sarsacak transfer iddiası ortaya atıldı.

Mesut Özilin yeni adresi Transfer görüşmeleri başladı

Daha önce Real Madrid, Arsenal ve Süper Lig'den Fenerbahçe gibi köklü takımlarda forma giyen Mesut Özil, şu an futbol kariyerini Mediopol Başakşehir'de sürdürüyor. Yaşadığı sakatlık dolayısıyla futbola ara veren tecrübeli oyuncu için transfer iddiası ortaya atıldı.

Haberin Devamı

AMELİYAT OLMUŞTU

Mesut Özil sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sırtında yaşadığı ağrı nedeniyle ameliyat olmuştu. Operasyon sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Ameliyatım iyi geçti. Mesajlar ve dualar için tekrar teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Başkan Göksel Gümüşdağ, Mesut Özil'in ameliyat sonrası yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacağını açıklamıştı.

Mesut Özilin yeni adresi Transfer görüşmeleri başladı

DÜNYA KUPASI'NI TAKİP ETTİ

Katar'ın ev sahipliği yaptığı 2022 Dünya Kupası'nda tribünde olan isimlerin arasında tecrübeli futbolcu Mesut Özil de vardı. Oynanan karşılaşmaları stattan takip eden Özil, sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu.

KATAR'DA ÖZİL'E GÖNDERME

Katar'da düzenlenen dev turnuvada İspanya ile Almanya'nın karşı karşıya kaldığı mücadelede tribünlerde yer alan taraftarlar şoke eden bir protestoya imza attı. Katar'da taraftarlar, Mesut Özil fotoğraflarıyla Almanya Milli Takımı'na tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Almanya Milli Takımı'nın Japonya ile oynanan müsabakada OneLove pazubentini takmaması nedneiyle FIFA'yı eleştirmesine sinirlenen Katarlı taraftarlar, tribünlerde Mesut Özil fotoğrafları ile yer aldı. Mesut Özil, 2018'de Almanya Milli Takımı'ndan ayrıldığı süreçte ırkçılığa maruz kaldığını açıklamıştı.

Mesut Özilin yeni adresi Transfer görüşmeleri başladı

RONALDO'YA SAHİP ÇIKTI

Mesut Özil, eleştirilerin odak noktası olan eski takım arkadaşı Ronaldo'ya sahip çıktı. Yıldız isim paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı: "Cristiano hakkındaki basından gelen bu sürekli olumsuzluğun nereden geldiğini gerçekten anlamıyorum. Medya sadece tık almaya çalışıyor ve artık Kariyersiz yorumcular, Ronaldo'nun ismiyle gündeme gelme peşinde. Onu kötü göstermeye çalışıyorlar."

FAS PAYLAŞIMI

Fransa ve Fas'ın karşı karşıya geldiği maç Al Bayt Stadyumu'nda oynandı. Bu dev müsabakayı Süper Lig'de Başakşehir forması giyen dünya yıldızı Mesut Özil, yerinde takip etti. Tecrübeli oyuncu maç öncesinde Fas'a yönelik sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Mesut Özil'in yaptığı paylaşımda, "Bu harika Dünya Kupası yarı finali için sabırsızlanıyorum. Haydi Fas" ifadelerini kullandı.

Mesut Özilin yeni adresi Transfer görüşmeleri başladı

BENZEMA GÖNDERMESİ

Haberin Devamı

Arjantin'in tarihe geçen final maçında Fransa'yı yenmesi sonrası Benzema tartışmaları alevlenirken, Başakşehir'de forma giyen Mesut Özil'den esi takım arkadaşı hakkında olay bir tweet geldi.

Benzema'nın sakat olmamasına rağmen kadroya alınmadığı iddiaları tartışılırken Fransa'nın kaybettiği final sonrası Mesut Özil'den 'Benzema yoksa parti de yok' tweeti geldi. Mesut'un attığı tweete binlerce yorum ve beğeni gelirken Benzema henüz herhangi bir yorum yapmadı.

TRANSFER İDDİASI

Kariyerine Başakşehir'de devam eden ve yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle bu sezon Süper Lig'de sadece 1 maçta 10 dakika forma giyebilen Mesut Özil, yeniden sahalara dönüş için hazırlanıyor.

Suudi Arabistan basınına göre, Nwakaeme'nin de formasını giydiği Al-Fayha, Mesut Özil'i transfer etmek için görüşmelere başladı.

Suudi Arabistan temsilcisi Al-Fayha'nın kadrosunda dikkat çeken isimler yer alıyor. Ülkemizde uzun süre Trabzonspor forması giyen Anthony Nwakaeme'nin yanı sıra Milan Pavkov, Aleksandar Trajkovski, Victor Ruiz, Paulinho, Vladimir Stojkovic ve Ricardo Ryller de Al-Fayha'da oynuyor.

Haberin Devamı

King Salman Bin Abdulaziz Stadyumu'nda maçlara çıkan Al-Fayha'nın güncel takım değeri 9 milyon 480 bin euro olarak ifade ediliyor. Al-Fayha bu sezon Suudi Arabistan Ligi'nde 11 müsabakada 11 puan toplama başarısı gösterdi.

Mesut Özilin yeni adresi Transfer görüşmeleri başladı