Fenerbahçe Michael Frey kimdir? Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Michael Frey

Michael Frey kimdir? Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Michael Frey

23.08.2018 - 11:49 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Giuliano'yu All Nassr'a satan sarı lacivertli takım bir taraftan da yeni transferleri takıma kazandırmaya çalışıyor. Forvet transferinde Fc Zürih'ten Michael Frey'i kadrosuna katmaya çok yakın olan Fenerbahçe'de şimdide gözler Josef De Souza'ya çevrildi. Peki Fenerbahçe'nin yeni transferi Michael Frey kimdir?

Michael Frey kimdir Fenerbahçenin yeni golcüsü Michael Frey

Transfer sezonunun bitimine kısa bir süre kala Türkiye'de de hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Transfer çalışmaları kapsamında Giuliano'yu All Nassr'a satan Fenerbahçe'de şimdi de Josef De Souza'yı bir başka Arabistan kulübü olan All Hilal'e satmak üzere KAP açıklamasını yapan Fenerbahçe görüşmelere başlandığını bildirdi. Transfer ücreti olarak konuşulan rakam ise Fenerbahçe'yi ekonomik anlamda çok rahatlatacak. Fenebahçe ve All Nassr arasında Josef De Souza için konuşulan ücret ise tam tamına 12 milyon euro! Öte yandan takıma yeni isimler katmak için de uğraş veren Fenerbahçe'de gözler forvet transferine çevrilmiş durumda! FC Zürih'in 24 yaşındaki forveti Michael Frey'i kadrosuna katmaya çok yakın. Peki Michael Frey kimdir?

Haberin Devamı

MİCHAEL FREY KİMDİR?

FC Zürich takımında forma giyen Michael Frey, 19 Temmuz 1994 tarihinde İsviçre'de dünyaya geldi. 1,89'luk boyuyla dikkat çeken Frey, profesyonel kariyerine 2012 yılında Young Boys kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Lille, Luzern, Young Boys ve FC Zürich kulüplerinde oynadı.

Kariyerine Young Boys altyapısında başlayan İsviçreli genç yetenek, Young Boys'dan 2015'de 3 milyon Euro bonservis bedeliyle Fransız ekibi Lille'e transfer oldu. Burada bekleneni veremeyince önce Luzern'e kiralandı ardından ise 2016-2017 sezonunda 500 bin Euro bonservis bedeliyle Young Boys'a geri döndü. Frey, geçtiğimiz sezon ise 400 bin Euro karşılığında FC Zürich'e transfer oldu.