İspanya La Liga Michael Owen'dan Arda Güler yorumu! 'Nasıl bir his bilirim'

Michael Owen'dan Arda Güler yorumu! 'Nasıl bir his bilirim'

11.03.2024 - 22:55 | Son Güncellenme:

İngiliz futbolunun efsane isimlerinden Michael Owen, Arda Güler'in Real Madrid'deki performansını değerlendirdi.

Michael Owendan Arda Güler yorumu Nasıl bir his bilirim

Real Madrid'in Fenerbahçe'den transfer ettiği Arda Güler'in performansını eski futbolculardan Michael Owen yorumladı. İngiliz futbolunun sembol isimlerinden Michael Owen, İspanyol basınından AS'a dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Arda Güler'in paha biçilemez bir deneyim yaşadığını belirten Michael Owen, "Arda'nın az süre aldığının farkındayım ama benzer bir süreci ben de yaşamıştım. Genç yaştayken kariyerinizde böyle bir denge oluyor. Daha küçük bir takıma gidip her maçta oynayabilirsiniz ya da mücadele edip her hafta dünyanın en iyileriyle antrenman yaparsınız. Bu paha biçilemez bir deneyim" dedi.

Phil Foden'ın gelişimini Arda Güler'e örnek gösteren Michael Owen, "Manchester City'deki Phil Foden'a bakın, istatistikleri oldukça düşüktü ve daha 23 yaşında. Ancak Guardiola onunla yakından ilgilendi ve bugün olduğu oyuncu haline getirdi" ifadelerini kullandı.

Arda Güler'in Real Madrid'de forma rekabetinde olduğu takım arkadaşlarının sonsuza kadar orada olmayacağını vurgulayan Michael Owen, "Pozisyonunda Toni Kroos ve Luka Modric gibi oyuncular var, Arda orada emin ellerde. Ancak Kroos ve Modric sonsuza kadar orada olmayacak. Yani genç oyunculara fırsat doğacak" diye konuştu.

Haberin Devamı

Türk futbolseverlerin Arda Güler'e olan ilgisine dikkat çeken Michael Owen, "Bir ülkenin umutlarını sırtınızda taşımak nasıl bir his bilirim. Ancak yeniden söylüyorum, Arda emin ellerde. Sürece güvenin. Ancelotti gibi bir teknik adam bu durumları kolaylıkla yönetebilir" yorumunda bulundu.