İtalya Serie A Milan, Krunic'in alternatiflerini belirledi! Torreira da listede

Milan, Krunic'in alternatiflerini belirledi! Torreira da listede

09.01.2024 - 10:57 | Son Güncellenme:

Milan'da Boşnak yıldız Rade Krunic'in Ocak ayında takımdan ayrılması bekleniyor. Milan, Krunic'in alternatiflerini belirlerken Galatasaray'dan Lucas Torreira da listede yer aldı.

Milan, Krunicin alternatiflerini belirledi Torreira da listede

Milan, Rade Krunic'le yollarını ayırıyor. Milan Teknik Direktörü Pioli de Boşnak yıldızın Ocak ayında takımdan ayrılabileceğini vurguladı. Özellikle Fenerbahçe, Krunic'le yakından ilgileniyor.

Haberin Devamı

Milan, Krunic'in ayrılığı sonrası alternatifleri belirledi. İtalyan devi, Real Betis'ten Guido Rodriguez, Galatasaray'dan Lucas Torreira ve Torino'dan Samuele Ricci'yi listeye dahil etti.

KRUNIC, FENERBAHÇE YOLUNDA

2019-2020 sezonundan itibaren Milan'da forma giyen Rade Krunic, Ocak ayında İtalyan devinden ayrılmaya hazırlanıyor. Boşnak yıldız ile Fenerbahçe yakından ilgileniyor. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli yetkililer Milano'ya giderek Krunic transferi için Milan'la görüşme gerçekleştirdi. 

Yapılan görüşmelerde Fenerbahçe ve Milan arasındaki farkın 2 milyon euro civarında olduğu iddia edildi. Fenerbahçe'nin Milan'a 4 milyon euronun yanı sıra bonuslar içeren bir teklif yaptığı belirtilirken Milan'ın 6 milyon euro talep ettiği ifade edildi.

Haberin Devamı

Ayrıca Beşiktaş'ın da gündeminde yer aldığı öne sürülen Krunic'in Fenerbahçe'ye transfer olmasının an meselesi olduğu ifade edildi.

MILAN, KRUNIC'IN ALTERNATİFLERİNİ BELİRLEDİ

İtalyan basınında yer alan habere göre Milan, Krunic'in alternatiflerini belirledi. Milan'ın Real Betis'ten Guido Rodriguez, Galatasaray'dan Lucas Torreira ve Torino'dan Samuele Ricci'yi gündemine aldığı öne sürüldü.

Haberde Fenerbahçe'nin 4 milyon euroluk teklifini 4.5 milyon euroya seviyesine çıkardığı ve Fenerbahçe'ye transfer olmasının an meselesi olduğu vurgulandı. Milan'ın yapılan görüşmeler sonucu Fenerbahçe ile 5 milyon euroya anlaşmak istediği belirtildi.

Krunic'in alternatiflerinin belirlendiği haberde "Bosnalı oyuncunun yerinin doldurulması için özellikle İtalyan pasaportu da bulunan Betis'in Arjantinli orta saha oyuncusu Guido Rodriguez'in üzerinde durulan birkaç profil var. Galatasaray'dan Lucas Torreira ve Torino'dan Samuele Ricci de düşünülen diğer isimler." ifadelerine yer verildi.

Yazarlar