Milli Takım Milli Takım'da bir sakatlık daha! İdmanı yarıda bıraktı

Milli Takım'da bir sakatlık daha! İdmanı yarıda bıraktı

21.03.2023 - 20:34 | Son Güncellenme:

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde D Grubu'nda 25 Mart'ta Ermenistan ve 28 Mart'ta Hırvatistan ile karşılaşacak olan Milli Takım'da üst üste sakatlıklar yaşanıyor. Genç futbolcu idmanı yarıda bıraktı.

Milli Takımda bir sakatlık daha İdmanı yarıda bıraktı

EURO 2024 Elemeleri'nde Ermenistan ve Hırvatistan ile karşılaşacak olan Milli Takım çalışmalarını sürdürürken üst üste sakatlık haberleri gelmeye devam ediyor. 

Haberin Devamı

Tayyip Talha Sanuç ve Abdülkerim Bardakcı'nın aday kadrodan çıkarılmalarının ardından genç futbolcu antrenmanda sakatlık yaşadı ve idmanı tamamlayamadı. İşte Milli Takım'da son yaşananlar...

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda deplasmanda Ermenistan ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Stefan Kuntz yönetimindeki antrenmana aday kadroda yer alan tüm futbolcular katıldı. Ay-Yıldızlılar, ısınma hareketlerinin ardından iki gruba ayrıldı. Birinci grup pas, ikinci grup ise dar alanda pas çalışması yaptı. Daha sonra hücum varyasyonları üzerinde durulurken, son bölümde ise çift kale taktik çalışma yapıldı.

Haberin Devamı

Milli Takımda bir sakatlık daha İdmanı yarıda bıraktı

A Milli Futbol Takımı, yarın saat 17.00'de yapacağı antrenmanla Ermenistan maçının hazırlıklarına devam edecek.

KADRODAN ÇIKARILDI 

Milli Takım'da hazırlıklar devam ederken Galatasaray forması giyen Abdülkerim Bardakcı'nın aday kadrodan çıkarıldığı açıklanmıştı. TFF'den yapılan açıklamaya göre Abdülkerim Bardakcı'nın üç gündür devam eden baş ağrısı şikâyeti nedeniyle kadrodan çıkarıldığı belirtildi. 

Haberin Devamı

İDMANI YARIDA BIRAKTI

Milli Takım'da bir sakatlık daha meydana geldi Fanatik'te yer alan habere göre Eren Elmalı, A Milli Takım'ın akşam idmanını sağ üst adalesindeki ağrı nedeniyle yarım bıraktı. Trabzonsporlu oyuncuya buz tedavisi uygulandı.

 

TAYYİP TALHA DA ÇIKARILMIŞTI

Abdülkerim Bardakcı'nın yanı sıra geçtiğimiz günlerde Beşiktaş forması giyen Tayyip Talha Sanuç da sağ uyluk arka adalesinde yaşadığı sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı.