Beşiktaş Milot Rashica yarışı! Beşiktaş'ın bonservis beklentisi ortaya çıktı

Milot Rashica yarışı! Beşiktaş'ın bonservis beklentisi ortaya çıktı

10.05.2024 - 18:20 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Kosovalı futbolcusu Milot Rashica için 3 kulübün harekete geçtiği öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun transferi için Beşiktaş'ın talep ettiği bonservis bedeli netlik kazandı.

Milot Rashica yarışı Beşiktaşın bonservis beklentisi ortaya çıktı

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın sezon başında Norwich City'den transfer ettiği Milot Rashica ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların yıldızına Avrupa'dan 3 kulübün ilgi duymaya başladığı belirtildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta gösterdiği performans sonrası dikkat çeken Milot Rashica'ya İtalya Serie A'dan 2, İngiltere Championship'ten 1 kulübün kanca attığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların, Kosovalı futbolcu için 11 milyon euro civarında bir bonservis beklentisinin olduğu aktarıldı.

Milot Rashica bu sezon başında imza attığı Beşiktaş'ta 39 karşılaşmada süre aldı. 27 yaşındaki sağ kanat bu müsabakalarda 5 gol atma başarısı gösterdi. Milot Rashica, takım arkadaşlarına 7 asist yaptı.

Milot Rashica yarışı Beşiktaşın bonservis beklentisi ortaya çıktı

Milot Rashica'nın Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin euro.

KF Kurda altyapısında yetişen Kosovalı futbolcu daha sonra KF Vushtrria, Vitesse, Werder Bremen, Norwich City ve Galatasaray'da oynadı. Beşiktaş, Milot Rashica'yı sezon başında 5 milyon 250 bin euro karşılığında renklerine bağladı.

Haberin Devamı

27 yaşındaki kanat oyuncusu Kosova Milli Takımı'nda 53 mücadelede şans buldu. Milot Rashica bu müsabakalarda 11 kez rakip fileleri havalandırdı.