Galatasaray Milot Rashica'da sıcak gelişme! Kadroya alınmadı

Milot Rashica'da sıcak gelişme! Kadroya alınmadı

05.08.2023 - 17:01 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Milot Rashica'nın geleceği merak konusuydu. Sarı-kırmızılı ekibin transfer etmek istediği başarılı futbolcuda sıcak bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Milot Rashicada sıcak gelişme Kadroya alınmadı

Galatasaray'da yönetim eksik bölgeleri tamamlamak üzere çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı-kırmıızlı ekip, transfer döneminin sonuna kadar Milot Rashica'yı kadrosuna katmak isterken sıcak bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

OKAN BURUK AÇIKLAMIŞTI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kosovalı yıldız futbolcuyla ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, "Sevdiğimiz ve beğendiğimiz bir oyuncu. Şartlar oluşursa kadromuzda olmasını düşünüyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Milot Rashicada sıcak gelişme Kadroya alınmadı

GALATASARAY PERFORMANSI

Norwich CitY İLE olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden ve geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak mücadele eden 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, sarı-kırmızılı takım ile çıktığı 30 karşılaşmada 6 gol ve 7 asist kaydetti.

KADROYA ALINMADI

Galatasaray, Rashica için çalışmalarına devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı. Kosovalı futbolcu, bonservisinin bulunduğu Norwich City'nin Hull City ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmadı.

Haberin Devamı