Dünyadan Futbol Mina’nın dansı Medel’i kızdırdı!

Mina’nın dansı Medel’i kızdırdı!

30.06.2019 - 15:13 | Son Güncellenme:

Kolombiya’nın penaltısını gole çeviren Yerry Mina’nın yaptığı gol sevincine Şili kaptanı Gary Medel tepki gösterdi.

Mina’nın dansı Medel’i kızdırdı

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Copa America’da Şili’nin Kolombiya’yı penaltı atışlarıyla geçerek yarı finale yükseldiği mücadele tartışmalı bir gol sevincine neden oldu. Transfer sürecinde ismi Fenerbahçe ile de anılan Kolombiya’nın savunma oyuncusu Yerry Mina, dördüncü penaltı atışını gole çevirdi.

Ailesine dansıyla selam gönderdi

Atışın ardından çoraplarının altından, üzerlerinde ailesinin fotoğraflarının basılı olduğu tozluklarını çıkaran 24 yaşındaki oyuncu, bunları sallayarak kameralara doğru kendine özgü bir dans gerçekleştirdi. Ancak kendisinden sonra gelen William Tesillo atışını kaçırınca, Kolombiya elendi ve turnuvaya veda edince Mina’nın sevinci yarıda kaldı.

‘Mina’nın hareketi canımızı sıktı’

Kolombiyalı futbolcunun penaltı vuruşunu filelere gönderdikten sonraki gol sevinci, Şili cephesinde öfkeye neden oldu. Karşılaşmada forma giyen isimlerden Şili kaqtanı Beşiktaşlı Gary Medel “Mina’nın gol sevinci biraz canımızı sıktı. Tamam futbolda her çeşit gol sevinci vardır. Ancak her şeyin bir ölçüsü vardır” dedi.

Haberin Devamı

Şilili futbolculardan maç sonu gönderme

Şilili bazı futbolcular da, maçın tamamlanmasının ardından yaptıkları hareketlerle Yerry Mina’ya göndermede bulundular. Futbolcunun gol sevincinde yaptığı hareketi taklit ettikleri görülen oyuncuların, bu şekilde mesaj gönderdikleri görüldü.

Yazarlar