Diğer Misli Arena Kazandırmaya Devam Ediyor!

Misli Arena Kazandırmaya Devam Ediyor!

19.07.2023 - 11:16 | Son Güncellenme:

Bir Misli kullanıcısı dün oynanan karşılaşmalardan oluşturduğu 7 maçlık İddaa kuponuyla tam 33 bin 945 TL kazandı.

Misli Arena Kazandırmaya Devam Ediyor

Misli, tüm sezonda olduğu gibi yine en yüksek oranlarla kazandırmaya devam ediyor…

Haberin Devamı

Misli üyelerinin kuponlarını paylaştığı ve maçlar hakkında fikir alışverişinde bulunduğu bir platform olan Misli Arena’da, bir Misli kullanıcısı UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçları ve hazırlık maçlarından oluşan 7 maçlık bir kupon paylaştı.

Kullanıcı, kuponundan yer verdiği karşılaşmaların hepsine maç sonucu tercihi yaptı. Şampiyonlar Ligi ve Konferans Ligi elemeleri rövanş heyecanını yaşadığımız haftada üye, kuponundaki 7 maçtan 5’ini Şampiyonlar Ligi eleme maçları arasından seçti.

Flora Tall - Rakow Czestochowa karşılaşmasına “2” tercihini yapan üye, maçın 3-0 sonuçlanmasıyla birlikte ilk maçını bildi. İkinci maçında Hagi’nin takımı olan Farul Constanta’nın rakibini Sheriff Tiraspol’u tercih eden kullanıcı Sheriff’in normal süreyi 1-0 kazanmasıyla 2’de 2 yaptı. Bir diğer Şampiyonlar Ligi eleme maçı olan Balzan FC - NK Domzale maçında da deplasman ekibini tercih eden üye bu seçiminde de rahat kazandı. (0-3)

Haberin Devamı

Birçok hazırlık karşılaşmasına oynayabileceğiniz Misli’de, kullanıcı 20.30 seansında iki hazırlık maçını kuponuna ekledi. SV Rot - Weiss Walldorf - SV Gonsenheim (1-0) ile Osasuna - Huesca (1-0) karşılaşmalarına “1” tercihi yapan üye bu maçları da doğru bildi.

21.00’de başlayan Bate Borisov - Partizan Tirana maçına “ev sahibi kazanır” diyen üye, Belarus temsilcisinin 2-0 kazanmasıyla kuponundaki en yüksek oranı tutturdu. (2.24) Yine 21.00’de başlayan TNS - Hacken karşılaşmasına da “konuk ekip kazanır” diyen üye Hacken’in 2-0 galip gelmesiyle 7’de 7 yaptı böylece hem kazandı hem de kendisini takip eden diğer üyelere kazandırdı.

36.58 oranlı kuponu tutturan kullanıcı, 33 bin 945 TL kazandı. Üye, bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarına süper oran farkıyla oynayın, maçları canlı izleyerek heyecanı daha fazla yaşayın!

İşte Misli üyesinin kazandırdığı o kupon…

Misli Arena Kazandırmaya Devam Ediyor