İspanya La Liga Misli.com'da El Clasico heyecanı! Real Madrid'in konuğu Barcelona

Misli.com'da El Clasico heyecanı! Real Madrid'in konuğu Barcelona

16.10.2022 - 10:45 | Son Güncellenme:

İspanya La Liga'nın ilk 8 haftasını 22 puanla zirve ortağı olarak geçiren Real Madrid ile Barcelona, El Clasico'da kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Süper Oran, Canlı Bahis ve Canlı İzle seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.

Misli.comda El Clasico heyecanı Real Madridin konuğu Barcelona

Polonya'da Shakhtar Donetsk karşısında 90+5'te attığı gol sırasında sakatlanan Antonio Rudiger, Real Madrid'in El Clasico maç kadrosunda kendine yer buldu ancak Thibaut Courtois ve Dani Ceballos tarihi maçta yer alamayacak. TD Carlo Ancelotti, savunmanın ortasında "Eder Militao & David Alaba" ikilisini tercih edecek. Orta üçlüde "Aurelien Tchouameni, Luka Modric & Toni Kroos" izleyeceğiz. Sağ bekte Daniel Carvajal, sol bekte Ferland Mendy olacak. Courtois'nın yokluğunda eldivenler Andriy Lunin'e emanet. Hücum merkezinde Karim Benzema görev yapacak. Benzema'ya kanatlardan Vinicius Junior ve Federico Valverde destek verecek. Ancelotti'nin Rodrygo ile Marco Asensio'yu yedek soyundurması bekleniyor.

Haberin Devamı

El Clasico öncesi Barcelona'nın eksikleri ise Memphis Depay, Hector Bellerin, Ronald Araujo ve Andreas Christensen... Sezon açılışını Rayo Vallecano beraberliği ile yaptıktan sonra 7 maç üst üste kazanan Katalan devi, Şampiyonlar Ligi'nde tam tersi bir grafik çizdi ve Viktoria Plzen galibiyeti üzerine çıktığı 3 karşılaşmayı 1 puanla geçip üst tura çıkma şansını zora soktu. TD Xavi Hernandez, Inter karşısında güven vermeyen ve birçok hata yapan Gerard Pique'yi kesip stoperleri "Jules Kounde & Eric Garcia" şeklinde oluşturacak. Sağ bekte Sergi Roberto'yu izleyeceğiz. Orta alandaki "Gavi, Busquets & Pedri" üçlüsünün değişmesi beklenmiyor. Hücumun bir kanadında Ousmane Dembele, diğerinde Ansu Fati ya da Raphinha olacak. Merkezde "kuşkusuz" Robert Lewandowski'yi göreceğiz; Benzema ile müthiş bir rekabetin ilk tohumunu atacaklar.

Haberin Devamı

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- İki takım arasında oynanan son 5 maçın tamamı "2.5 ÜST" bitti.

- Real Madrid'in iç sahada oynadığı son 3 maçın tamamı "2-3 GOL" aralığında sonuçlandı.

- Barcelona'nın deplasmanda oynadığı son 5 maçın tamamı "KG YOK" bitti. (3G 2M)

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç ve Süper Oran fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Real Madrid kazanır" oldu! %23'lük kesim El Clasico'da ev sahibi Real Madrid'i galibiyete bir adım yakın görüyor... %8'lik kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına eklemiş ve karşılaşmada en az 3 gol izleyeceğimizi düşünüyor.

 

Yazarlar