Diğer Misli’de 3 maçlık İddaa kuponu yaptı, tam 119 bin 688 TL kazandı!

Misli’de 3 maçlık İddaa kuponu yaptı, tam 119 bin 688 TL kazandı!

25.07.2023 - 11:49 | Son Güncellenme:

Misli, tüm sezonda olduğu gibi yine en yüksek oranlarla kazandırmaya devam ediyor… Bir Misli kullanıcısı dün oynanan 3 maçtan oluşturduğu İddaa kuponuyla tam 119 bin 688 TL kazandı.

Misli’de 3 maçlık İddaa kuponu yaptı, tam 119 bin 688 TL kazandı

Misli üyelerinin kupon paylaşımı yaptığı ve maçlar hakkında fikir alışverişinde bulunduğu Misli Arena’da, bir Misli üyesi yüksek oranlı maçların bulunduğu 3 maçlık kuponunu diğer üyelerle paylaştı.

Haberin Devamı

Kullanıcı, kuponunda yer verdiği karşılaşmaların hepsine “İlk Yarı Karşılıklı Gol Var” tercihini yaptı. İskandinav liglerinde heyecan Misli’de “Süper Oranlar” ve canlı yayınlarla devam ederken; üye de tercihlerini Danimarka, Norveç ve İsveç liglerindeki maçlardan yana kullandı.

Aynı saatte başlayan üç maçtan ilk olarak Danimarka Süper Ligi’nde oynanan Nordsjaelland - Viborg karşılaşmasında karşılıklı goller geldi. Ev sahibinin 30. dakikada skoru 1-1 yapmasıyla üye ilk maçını bilmiş oldu ve 3.58 oran tutturdu.

İsveç Allsvenskan Ligi’nde oynanan Sirius - Mjallby maçının ilk yarısında uzun süre gol çıkmasa da 36. ve 37. dakikalarda arka arkaya gelen karşılıklı gollerle üye 4.12 oranlı maçı doğru tahmin etmiş oldu.

Haberin Devamı

Norveç Eliteserien Ligi’nde oynanan Viking - Aalesunds maçında ise Viking 24. dakikada 1-0 öne geçmiş ve ilk yarının son 5 dakikasına bu skorla girilmişti. Ancak konuk ekipte Erlend Segberg’in 40. dakikada attığı gol, üyenin son maçını da bilmesini sağladı ve üye bu maçta da 3.61’lik oran yakaladı.

Toplamda 53.25 oranlı kupon tutturan kullanıcı, 119 bin 688 TL kazandı. Üye, bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

Misli’de 3 maçlık İddaa kuponu yaptı, tam 119 bin 688 TL kazandı