Futbol Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri

Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri

19.02.2024 - 11:08 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden Günün Şampiyon Tercihleri

Beşiktaş – Konyaspor: Maç Sonucu 1 (1.42 yerine 1.44)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Beşiktaş – Konyaspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Konyaspor, kümede kalma stresini derinden yaşıyor. Geçen hafta Ankaragücü'ne karşı kazanmaları çok kıymetliydi fakat Beşiktaş deplasmanında zorlanacaklardır. Çünkü kadro kaliteleri kısıtlı. Siyah beyazlılar ise sıkıntılı geçen Kayserispor mücadelesi sonrası taraftarının önünde reaksiyon göstermek zorunda. Muci'nin yanı sıra Musrati de bu kez 11'de olur. Aboubakar'la ilgili kararı Fernando Santos verecek. Beşiktaş, taraf bahsinde önde duruyor.

Haberin Devamı

Everton – C. Palace: Maç Sonucu 1 (1.48 yerine 1.49)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Everton – C. Palace karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye’nin tahmini Everton’ın kazanacağı yönünde.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Crystal Palace, perşembe günü 76 yaşındaki Teknik Direktör Roy Hodgson’ın idmanda hastalanmasının şokunu yaşıyor. Hafta içi görevinden alınacağı konuşulan deneyimli teknik adamın sağlık durumu stabil ancak kulüpten 15 Şubat’tan beri bir açıklama yapılmadı. Büyük ihtimalle kaptan Guehi, Eze ve Olise bu maçta forma giyemeyecek. Bu 3 önemli eksiğin yanı sıra yaşanan olayların moral bozukluğu ile Palace’ın Goodison Park’tan puan çıkartması büyük sürpriz olur benim için. Bu deplasmanda rakibini 9 maçtır yenemiyor Londra ekibi. Rakibine karşı son 5 maçın 4 tanesinde gol de atamadı. Kümede kalma savaşı için hayati önem taşıyan bu maçı ev sahibi kazanır.

A. Bilbao - Girona: Karşılıklı Gol Var (1.42 yerine 1.44)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan A. Bilbao – Girona karşılaşmasında Misli editörü Sezer Kenar, iki takımın da karşılıklı goller bulmasını bekliyor.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

Bilbao, Cadiz ve Almeria deplasmanlarında ilk 4 adına çok önemli puanlar bıraktı. Dış sahada evlerindeki kadar coşkulu oynayamıyorlar. Ancak iç sahada hem 6 maçlık bir galibiyet serisine hem de iyi bir gol yüzdesine sahipler. Girona ise Real Madrid deplasmanında ağır bir yenilgi aldı. Son 2 maçta gelen puan kayıpları şampiyonluk yolunda onları Real Madrid’in gerisinde bıraktı. Ancak hem şampiyonluk hem ilk 4 hedeflerini sürdüreceklerdir, Michel hırslı bir teknik adam. İki takım arasındaki sezonun ilk maçı 1-1 bitmişti. Girona’nın rakibinin tempolu oyununa ayak uydurmasını bekliyorum. Fileler karşılıklı olarak havalanır. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Haberin Devamı

Yazarlar