Diğer Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

11.11.2023 - 11:53 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misliden günün süper tercihleri

 

Fatih Karagümrük - Sivasspor: X-2 Çifte Şans (1.42 yerine 1.46)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Fatih Karagümrük - Sivasspor karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, Sivasspor’un sahadan puan veya puanlarla ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Fatih Karagümrük hakkında çok bir şey yazamayacağım. 11 hafta geride kaldı, ne oynamaya çalıştıklarını, hangi düzenle oynadıklarını çözebilmiş değilim. Hiç tat, güven vermiyorlar. Son 3 maçı yenilmeden, 5 puanla (1G 2B) geçtiler. Kevin Lasagna sakat. "Nazım Sangare, Serdar Dursun & Güven Yalçın" diye giden bir hücum hattına methiye düzmek zor... Sivasspor cephesinde ise son 6 maçta tek yenilgi görüyorum. İç sahada değil deplasmanda daha başarılı oldukları bir sezon geçiriyorlar ancak geçen hafta, Adana Demirspor'u konuk ettikleri maçta, topa hâkim olamasalar da hücum açısından sınıfı geçen bir oyun izlettiler. Deplasmanda bunu, geçiş oyunuyla daha rahat ve efektif yapabiliyorlar. Atatürk Olimpiyat'ta galibiyete bir adım daha yakınlar. Wolverhampton - Tottenham: Maç Sonucu 2 (1.98 yerine 2.03)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Wolverhampton - Tottenham karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, Tottenham'ın zorlu deplasmanda kazanacağını öngörüyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Pazartesi akşamı son zamanların en ilginç maçlarından birini yerinde izledim. Ligin yenilgisiz lideri Tottenham, 20 küsür dakika uzayan olaylı maçta evinde Chelsea’den 4 gol yedi ve 2 kırmızı kartlı oyuncusuyla birlikte sakatlanan 2 as oyuncusu ve ameliyat olan Richarlison’u da eklersek pazartesi akşamından 5 oyuncuyu da kaybetmiş oldu. Sessegnon, Perisic, Hugo Lloris, Ben Davies ve Manor Solomon’un yanına Richarlison, James Maddison ve savunmacı van de Ven de eklendi. KK gören Romero 3, Udogie de 1 maç yok. Ev sahibinde ise bu sene asistleriyle takımın skor yüküne önemli katkı yapan Neto bu maçı da kaçıracak. Genç forvet Nathan Fraser’ın sakatlığı da devam ediyor. Şu anda iki ekibin de en büyük umudu Güney Koreli. Wolves’da Hwang, Tottenham’da kaptan Son. Hwang bu sezon 6 golde, Son ise 8 gol attı. Tüm bu eksiklere rağmen benim tahminim Tottenham’ın milli araya az farklı bir galibiyetle gireceği yönünde. Wolves geçen hafta ligin en zayıf ekiplerinden Sheffield United’a kaybetti, Tottenham’a da yenileceklerini düşünüyorum. Alanyaspor – Gaziantep FK: X-2 Çifte Şans (1.42 yerine 1.46)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Alanyaspor – Gaziantep FK karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever’in tahmini ev sahibi Alanyaspor’un sahadan puansız ayrılacağı yönünde.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Gaziantep FK'yı iç sahada ve deplasmanda farklı değerlendirmemiz gerektiği kanaatindeyim. Sumudica geldikten sonra evindeki 3 maçın 3'ünü de kazanan Kırmızı-Siyahlılar, dış sahada ise sezon başından beri 6 karşılaşmanın 5'ini kaybetti, sadece Samsun'da galip geldi. Gaziantep FK'da Markovic, Ajeti, Jevtovic ve Furkan Soyalp yok. Alanyaspor'da ise yeni hoca Fatih Tekke, ilk iç saha maçına çıkacak. Takım üzerindeki esas değişim etkilerinin milli arada yaşanması muhtemel. Bu maçta Gaziantep FK'nın kaybetmeyeceği görüşündeyim. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Yazarlar