Diğer Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

16.11.2023 - 11:37 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misliden günün süper tercihleri

Maccabi Tel Aviv - Fenerbahçe: Maç Sonucu 1 (1.47 yerine 1.51)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan Maccabi Tel Aviv – Fenerbahçe karşılaşmasında Misli yazarı Fatih Saboviç, Maccabi Tel Aviv’in sahadan galibiyetle ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Fatih Saboviç’in Yorumu

İki takım için de hiç güzel başlayan bir EuroLeague çift maç haftası olmadı. Maccabi Tel Aviv, 14 Kasım'da Olympiakos'a 79-74 kaybetti. Fenerbahçe Beko ise deplasmanda Kızıl Yıldız karşısında kâbus gördü. Sarı lacivertliler çok sayıda eksik oyuncusunun olduğu mücadeleden 87-56 gibi bir skorla mağlup ayrıldı. Itoudis'in ekibinde çok ciddi kısa ve 4 numara eksikleri göze çarparken, transferin sezonun geri kalanındaki lig ve Avrupa yolculuğu için şart olduğu gözler önüne serildi. Kızıl Yıldız karşısında ayakta kalabilen tek isim Nigel Hayes'ti ve o dahi 12 sayı üretebildi. Takımda Hayes'ten başka çift haneli sayılara çıkabilen isim olmadı. Rakibin kısalarına karşı çizgi gerisini hiç savunamadı Kanarya... Bunun sonucu olarak da ‘ders’ niteliğinde bir yenilgi aldılar. Konuk olacakları Maccabi Tel Aviv cephesinde ise Belgrad'da oynanacak bu mücadele öncesinde; son dönemeçlerin formda skorerleri arasında Bonzie Colson, Lorenzo Brown, Jasiel Rivero, Tamir Blatt gibi oyuncular var. Karşılaşmanın net favorisi konumundalar. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko'da Dyshawn Pierre, Sertaç Şanlı ve Metecan Birsen, Maccabi karşısında forma giyemeyecek. Takımla seyahat eden Calathes ve Guduric’in durumlarına ise maç gününde karar verilecek. Bu şartlar altında direkt maç sonu 1 tercihi uygun gözüküyor. Lüksemburg - Bosna Hersek: 1-X Çifte Şans (1.32 yerine 1.35)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Lüksemburg - Bosna Hersek karşılaşmasında Misli editörü Zülal Pehlivan, ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor. Misli Editörü Zülal Pehlivan’ın Yorumu

Eleme maçlarının ve EURO 2024’e gidecek takımların belirlenmesine sadece 2 maç kalırken Bosna Hersek’in ilk ikiye kalma ihtimali ortadan kalkalı çok oluyor. Öte yandan Lüksemburg için hala ilk ikiye kalma şansı çok çok zor olsa da devam ediyor. Bunun için Lüksemburg’un bu 2 maçı kazanıp, Slovakya’nın da 2 maçını kaybetmesi gerekiyor. Sadece formalite olarak maça çıkacak olan Bosna Hersek’e göre önemli bir hedefi var. Bosna Hersek’le ilk oynadıkları maçı deplasmanda kazanmışlardı. Aynı zamanda Edin Dzeko da maç kadrosunda olmayacak. Lüksemburg’un mutlaka kazanması gerekiyor ancak iki ekip de çok gol üretken kimlikte olan takımlar değiller. Savunma anlamında da en iyisi olmadıklarını söyleyebiliriz. Lüksemburg’un maçı kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Bulgaristan - Macaristan: Maç Sonucu 2 (1.47 yerine 1.51)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Bulgaristan – Macaristan karşılaşmasında Misli yazarı Halil Demirkan, Macaristan’ın deplasmanda kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Halil Demirkan’ın Yorumu

Grupta liderliğini sürdüren Macaristan'a EURO 2024 bileti için bu karşılaşmadan alınacak 1 puan yeterli olacak. Grupta son sırada bulunan Bulgaristan'ın, kalan maçlarda bir iddiası bulunmuyor. Macaristan, grupta iyi bir süreç geçirdi. Grupta namağlup tek ekip konumunda olan Macaristan,

Haberin Devamı

kalesinde de en az gol gören ekip. Gruptan lider çıkmanın hedefinde olan Macaristan, bu maçı kazanarak son maça liderliğini garantilemiş bir şekilde çıkmak isteyecektir. Bu aşamaya kadar gösterdiği bu başarılı performansı Bulgaristan karşısında da sürdüreceklerini düşünüyorum. Tercihim MS 2. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Yazarlar