Diğer Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

07.12.2023 - 09:46 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misliden günün süper tercihleri

Tottenham – West Ham: Maç Sonucu 1 (1.50 yerine 1.54)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Tottenham – West Ham karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, ev sahibi ekibin karşılaşmadan 3 puanla ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Hafta sonu Manchester City deplasmanından son dakikada bulduğu golle 3-3’lük beraberlikle dönen Tottenham, bu maçın favorisi. Romero’nun cezası bitti. Sarr ve Eric Dier bu maçta yok. Bilek bağlarında sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalan James Maddison bu maçı da kaçıracak. Konuk ekipte ise kaptan Kurt Zouma, bu maçla sahalara dönüyor. Bowen hafta sonu döndü. Forvet Antonio ise bu maçta da oynayamayacak. 4 maçtır kazanamayan Tottenham sıralamada beşinciliğe kadar geriledi. Artık kazanma vakti geldi. Son ve Kulusevski’nin omuzlarında tüm hücum yükü ancak ikili bugüne kadar iyi idare ettiler. Bu maçta da iki isimden skor katkısı bekliyorum ve derbiyi ev sahibinin az farkla da olsa kazanacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Brest – Strasbourg: Maç Sonucu 1 (1.57 yerine 1.61)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Brest – Strasbourg karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin, ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor. Misli Yazarı Efe Şahin’in Yorumu

Brest, son iki maçında çok dominant ve sağlam performanslar ortaya koydu ve iki maçta 6 gol attılar. Strasbourg bu sezon çok kötü durumda gözüküyor ve savunma problemleri çok üst düzeyde. Brest’in çıkışını devam ettireceğini düşünüyorum. Evinde kazanacaktır.

Alba Berlin – Anadolu Efes: Maç Sonucu 2 (1.42 yerine 1.46)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan ALBA Berlin – Anadolu Efes karşılaşmasında Misli yazarı Fatih Saboviç’in tahmini deplasman ekibinin sahadan galibiyetle ayrılacağı yönünde.

Misli Yazarı Fatih Saboviç’in Yorumu

EuroLeague'in dibine demir atan Alba Berlin, 12 karşılaşmada 2 galibiyet ve 10 yenilgiye sahip... Temsilcimiz Anadolu Efes ise son maçında Ergin Ataman'ın Panathinaikos'u karşısında sakatlıklardan ötürü yalnızca 9 oyunculuk rotasyondan faydalanabildi. Bu 9 isimden Daniel Oturu ve Mike Daum ise yaşanan problemler sonrası anlık olarak takıma transfer edilmek durumunda kalınan basketbolculardı. Ancak herkes üzerine düşeni yaptı ve özellikle Shane Larkin ile Tyrique Jones büyük sorumluluk aldılar. 21 sayı ve 13 ribaund ile double-double yapan Jones'a, Larkin 20 sayı ile eşlik etti. Bu mücadelede temsilcimiz adına bir talihsizlik daha yaşandı ve Erkan Yılmaz'ın rakibiyle girdiği mücadele sonrası kolu kırıldı. Oyuncunun 3 ay boyunca parkelerden uzak kalacağı açıklandı. PANA mücadelesi öncesinde Clyburn ile Beaubois'i kaybeden Efes'te; Zizic, Willis ile Pleiss zaten sakattı. Tüm bu zor şartlara rağmen canla başla mücadele eden oyuncular, ALBA deplasmanından galibiyetle dönecektir. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Yazarlar