Futbol Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

19.12.2023 - 10:39 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misliden günün süper tercihleri

İstanbulspor - Trabzonspor: Maç Sonucu 2 (1.42 yerine 1.46)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan İstanbulspor – Trabzonspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, deplasman ekibinin karşılaşmadan 3 puanla ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Gaziantep FK deplasmanında Trabzonspor, bu sezonki en coşkulu maçlarından birini oynadı. Kanatları ilk kez bu kadar etkili kullandılar, bu kadar çok pozisyon yarattılar ve gol beklentisi yakaladılar. Bordo-Mavili takım, 3-1 galip geldi fakat kaleci Nita’nın ekstra performansı olmasaydı çok daha farklı bir skor da ortaya çıkabilirdi. Abdullah Avcı, kazanan 11’i bozmayacaktır. Bu oyunun tekrarlanmasını bekliyorum. İstanbulspor ise ligin dibinde. Kadro kalitesi olarak iki takım arasında büyük bir fark söz konusu. Form durumu da hesaba katılırsa, Trabzonspor zorlanmadan galip geleceğini düşünüyorum. Gaziantep FK – Adana Demirspor: 1-X Çifte Şans (1.35 yerine 1.37)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Gaziantep FK – Adana Demirspor karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, ev sahibi ekibin sahadan puan veya puanlarla ayrılacağını düşünüyor. Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Marius Sumudica ile çıkış yakalayan ve düşme hattından kurtulan Gaziantep FK, son 3 maçı kaybetti. Kaybedilen 3 maçın 2'sinde gol atmaları pozitif... Adana Demirspor ise Patrick Kluivert sonrası yeni bir TD ile henüz anlaşmadı. Serkan Damla önderliğinde gittikleri Galatasaray deplasmanında 3-1 kaybetmişlerdi. Teknik kadroda bir değişiklik yok. Ertaç Özbir, Andreaw Gravillon hâlâ sakat. Mario Balotelli iyileşti ama ilk 11'de olacağını sanmıyorum... Adana Demirspor kağıt üstünde daha kaliteli ancak Gaziantep FK'nın üst üste alınan yenilgiler sonrası reaksiyon vermesini bekliyorum. "1. adam" farkını Sumudica ile hissedeceğimiz bir maç olacaktır. En kötü 1 puan alırlar. Virtus Bologna - Olympiacos: Maç Sonucu 1 (1.56 yerine 1.59)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Virtus Bologna - Olympiacos karşılaşmasında Misli yazarı Evren İçener’in tahmini ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağı yönünde.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Evren İçener’in Yorumu

Virtus Bologna'da Mickey yok. Olympiakos'ta Peters'in oynama durumu belirsiz. Olympiakos EuroLeague'de her ne kadar son donemde maç kazanma noktasında sorun yaşasa da genel olarak iyi mücadele veriyor. Zirveye oynayan takımlara zorluk çıkardılar, savunmalarıyla fark yaratmaya çalışıyorlar. Virtus Bologna ise skorer kadrosuyla birlikte tempolu oyunuyla öne çıkan bir takım. Yay çizgisi dışında oyuncuları rahat bıraktığınızda, hem dışardan, hem içeriye hızlı paslarla kolay skor üretiyorlar. Hafta sonu Venezia, Virtus Bologna'ya karşı müthiş savunma yaparak kazandı. Virtus Bologna'yı yenmenin çaresi yay çizgisi dışındaki oyuncuları rahat bırakmamak. Olympiakos play-off maçı gibi hazırlanıp bu karşılaşmaya çıkarsa sürpriz yapabilir. Virtus Bologna, EuroLeague'de evinde oynadığı son 7 maçı kazandı. Ev sahibi avantajıyla favori Bologna. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Yazarlar