Futbol Misli'den Günün Süper Tercihleri

Misli'den Günün Süper Tercihleri

15.02.2024 - 11:46 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden Günün Süper Tercihleri

Galatasaray – Sparta Prag: Karşılıklı Gol Var (1.56 yerine 1.59)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Galatasaray – Sparta Prag karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, karşılaşmada karşılıklı gollerin atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Galatasaray, liderlik koltuğuna geçmiş olmanın verdiği moralle Avrupa maçına hazırlandı. Abdülkerim'in kadroya dönmesi bekleniyor. Köhn, UEFA listesine yetişmediği için oynamayacak. Bir başka yeni transfer Aurier de ülkesi Fildişi ile Afrika Kupası'nda yaşadığı şampiyonluk nedeniyle henüz takıma katılmış değil. Özellikle iç sahada Galatasaray'ın iyi ezberlediği bir oyunu var. Fakat Sparta Prag'ın da kendi ligindeki kazanma serisi, liderliği ve Avrupa Ligi'nde zorlu C Grubu'ndan çıktığı unutulmamalı. Terazide bence sarı kırmızılılar ağır basıyor ancak KG Var bahsini daha banko görüyorum.

Haberin Devamı

Feyenoord - Roma: Karşılıklı Gol Var (1.58 yerine 1.61)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Feyenoord – Roma karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür’ün tahmini iki takımın da karşılıklı goller bulacağı yönünde. Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Feyenoord ve Roma, Avrupa Ligi son 32 turu ilk ayağında kozlarını paylaşırken De Kuip, son yıllardaki iki rekabete bir kez daha şahit olacak. Rotterdamlılar tüm turnuvalarda üst üste dördüncü galibiyetlerini almak istiyorlar ve Rotterdam derbisinde aldıkları galibiyetin ardından özgüvenleri yüksek olmalı. Bijlow, Zechiel, van den Belt ve Trauner’in sakatlıkları nedeniyle oynamaması beklenirken, Quinten Timber’ın durumu da şüpheli. Roma, İnter’e 4-2 yenildiği maçta savunmada her türlü sorunu yaşadı ve bu da muhtemelen kendi evinde hesaba katılması gereken gerçek bir güç olan Eredivisie şampiyonu karşısında işlerini zorlaştırabilir. Savunma oyuncusu Evan Ndicka hafta sonu Afrika Uluslar Kupası finalinde Fildişi Sahili’ni temsil ettiği için Perşembe günkü karşılaşmada forma giyemeyecek, Tammy Abraham ise uzun süredir sakat. Roma, kalesini gole kapatmakta zorlanırken hücumda skor etkinliği ile gole yakın olmayı başarıyor. Turun ilk ayağında her iki takımın da skor şansını yüksek görüyorum ve karşılıklı gol var bahsini öneriyorum.

Haberin Devamı

Lens - Freiburg: Maç Sonucu 1 (1.57 yerine 1.60)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Lens - Freiburg karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

Son haftalarda formda bir görüntü çizen Lens, Avrupa Ligi’nde de yoluna devam etmek istiyor. Ligde son 3 maçını kazanan ev sahibi takımda Medina cezalı ve savunmada yerini yüksek ihtimalle Haidara’ya bırakacak. Cabot ve Machado’nun sakatlıkları devam ediyor. Thomasson’un da durumu belirsiz. Rakibinin tam tersine ligde son 3 maçını kaybeden Freibourg’ta Ginter, Lienhart ve Gulde’nin sakatlık problemleri devam ediyor. Ev sahibi galibiyete daha yakın. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Yazarlar