Galatasaray ÖZEL | Mostafa Mohamed'de menajer oyunu! Canlı yayında açıkladı

ÖZEL | Mostafa Mohamed'de menajer oyunu! Canlı yayında açıkladı

08.03.2023 - 16:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray Süper Lig'in 25. haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Milliyet Gazetesi Galatasaray Muhabiri Nevzat Dindar sarı kırmızılı gündemi değerlendirdi. Dindar, Okan Buruk'un sözleşmesi, Icardi ve Mostafa Mohamed'in sözleşmesi için menajerlerin yaptığı hamle hakkında açıklamalarda bulundu.

ÖZEL | Mostafa Mohamedde menajer oyunu Canlı yayında açıkladı

Galatasaray Süper Lig'in 25. haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde Milliyet Gazetesi Galatasaray Muhabiri Nevzat Dindar sarı-kırmızılı gündemi Skorer You Tube hesabından Nergis Aşkın'a değerlendirdi. Dindar, Okan Buruk'un sözleşmesi, Icardi ve Mostafa Mohamed'in sözleşmesi için menajerlerin yaptığı hamle hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDEN DAHA İYİ BİR GALATASARAY ÇIKABİLİR'
Bir ayrdır resmi maç yapamayan Galatasaray var. Olumsuz etkileri olacak mı Kasımpaşa maçında belli olacak. 13 maç kazanmış bir Galatasaray var. Böyle istatistiklerde kaybetme olasılığı daha fazla artıyor. Her maç için geçerli bu. Ara transfer dönemini Galatasaray iyi geçirdi. Düşündüğünüzden daha iyi bir Galatasaray karşımıza çıkabilir.

Bardağın dolu tarafından bakarsak bu bekleme süresini iyi geçirdi. Alanyaspor ile hazırlık maçı yapıadı. Kasımpaşa maçında rakip takım ve hocası beni tedirgin ediyor. Galatasaray favori gösteriliyor. Selçuk hoca maçı kazanmak ister. onun için farklı bir kariyer başladı. Galatasaray onun için semboldü ama şu anda Galatasaray'ın başında başka sembol var. Bu maç onu motive etmiştir, kazanmak isteyecektir. Kasımpaşa genelde Galatasaray'a ters gelir.

Haberin Devamı

Hem sonuç hem oyun anlamında kendisinden sıralamada daha alt seviyedeki takımlara karşı Galatasaray zorlanıyor.

"MUSLERA HALA BİREYSEL ÇALIŞIYOR"
Muslera hala bireysel çalışıyor. Muslera olunca insan normal konuşamıyor. Böyle sakatlıklara başlayan isimlerin tedavileri uzun sürüyor ama çıkar oynarım der. Galatasaray'da riske atmak istemeyecektir.

ZANIOLO İLK 11'DE
İbre Zaniolo'dan yana. Beklenen üzerinde bir noktada performans sergiliyor. Fiziksel olarak fit, mental olarak sorunu yok. Adanmışlık ve aidiyet duygususu üst düzeydi. Beklediğimden daha kısa sürede adapte oldu. Galatasaray'a gelerek hayatının en doğru kararlarından birini vermiş. Galatasaray taraftarı onu sabırsızlıkla bekliyor, 11'de olma ihtimali yüksek. Oyunun sürekli içinde ve aha fazlasını istiyor. Bunun Icardi'de de gördüm. Bunlar başka seviyenin oyuncuları.

ŞAMPİYONLUK SENARYOSU
Olağan akışına göre Galatasaray'ın her maçı ciddiye alması, hocası ve kadro kalitesine bakınca maçlarda takılacak gibi durmuyor. Burası olunca tabi insan her türlü senaryoyu ele almak zorunda. Fenerbahçe başarısız değil Galatasaray çok başarılı. Önde gitmek mi, arkadan takip etmek mi? Bu sorunun cevabı hocaya göre değişir. İngiltere'de Arsenal önde fakat arkadan Guardiola'nın City'si takip ediyor. Nisan sonuna kadar tahmini Galatasaray 8 maç oynar ve fark 6 puan.

Haberin Devamı

Galatasaray taraftarına sorsunlar "En çok hangi maçta şampiyonluk kazanılsın istersiniz?' diye son maç Fenerbahçe ile. Biraz acı çekmiş olur tabi taraftarlar.

MECİDİYEKÖY BİNASI, FLORYA VE KEMRBURGAZ İÇİN KAYNAK OLACAK
Taraftarı borç ilgilendirmez. Oyunculara bakın siz. Kemerburgaz'a Florya'dan taşınma ihtimali bu sene çok yüksek. Florya'yı Galatasaray kulübü değerlendirecek. Kulüp buraya inşaat yapacak. Erden Timur bu konularda deneyimli. 10 milyar lira bandında bir kazanç elde edilecek masraflar düşüldüğünde. Galatasaray'ın banka borcu 2.3 milyar.

Mecidiyeköy binası rezidansa dönüştürüldü. Yüzde 70'i satıldı. Yüzde 30 kaldı. Buranın satılmasıyla toplam rakam 1.2 milyar TL oluyor. O yapılacak bir işlemle 2 katına çıkacak. Buradaki para (1.2 milyar lirası) Florya arazisine kaynak olacak. Diğer yarısı Kemerburgaz için kullanılacak. Hepsi birbiriyle bağlantılı projeler. Galatasaray'ı ayağa kaldıracak toplu projeler.

Haberin Devamı

ÖZEL | Mostafa Mohamedde menajer oyunu Canlı yayında açıkladı

ICARDI... EVİNDE ASLAN BESLİYORSAN NE YEDİĞİNE BAKMAYACAKSIN
Evinde aslan beliyorsan ne yediğine bakmayacaksın. Icardi için konuşulan rakamlar verilir. Çer çöpe 2-3 vereceğime bir adama bunu verirsin. Galatasaray için bu sorun olmaz. Galatasaray'a güzel haber Icardi saçlarını boyattı sarıya. Taraftarlar ne demek istediğimi anlar.

MOHAMED'İ DEĞERSİZLEŞTİRME AMACINDALAR
Galatasaray, Mostafa Mohamed'i mali olarak değerlendirmek isteyecektir. Bu arada menajerler devreye girdi. Amaç Mohamed'i değersiz gösterip satın alma opsiyonunu (5.7 milyon) düşürmek istiyorlar. Aradaki farkı kendileri arasında paylaştırmak amacındalar. Bu net bir bilgidir. Nantes'ın Mohamed'den memnun olmaması için hiçbir sebep yok.

ÖZEL | Mostafa Mohamedde menajer oyunu Canlı yayında açıkladı

DEVRE ARASINDA BARIŞ ALPER'İ İZLEDİLER
Jankat ve Batuhan'ın geleceği çok parlak. Bir şey diyim Galatasaray'ın oyuncularıyla ilgi şu an ne haber versen gider. Boey, Icardi... Bu takım iyi takım. Bu haberlerin yüzde 70'i doğru. Lazio Barış Alper desem İmkansız der misin? Devre arasında izlediler. Milli Takım'da oynayacak.

Haberin Devamı

Hamza ile Efe Akman'ın şu an zamana ihtiyacı var. Galatasaray geçen sene büyük sıkıntı yaşadı. O sezonun ardından tekrar iddialı olmak kolay değil. temel sağlam olursa gerisi gelir. Okan Buruk ve yönetim bu anlamda iyi bir sınav verdi.

OKAN BURUK DEVAM EDECEK
Okan Buruk'un sözleşmesi ile alakalı bir sorun yok. 1+1 yıllık imzalamıştı. Devam edecek. Başkan bizim görev süremiz boyunca devam edecek dedi. Başka hoca olsa böyle bir performans sonrası sözleşme, zam ister. Bir gün bile böyle bir haber çıkmadı. Okan hoca büyük bir fedakarlık yaptı. Gelirken ücretinin bir bölümünün altyapıya aktarılmasını istedi. Sözleşmesinde Galatasaray'ı zora sokacak bir madde yok. Gülümseyerek gelmişti. Ben Okan Buruk'un hızlı bir şekildi camiayı mutlu insanlara çevirdiğini görüyorum. Okan buruk umarım major bir ligde takım çalıştırır. Şu an tabi erken.

ÖZEL | Mostafa Mohamedde menajer oyunu Canlı yayında açıkladı