Galatasaray Mostafa Mohamed'den Galatasaray itirafı!

Mostafa Mohamed'den Galatasaray itirafı!

27.02.2024 - 18:18 | Son Güncellenme:

2022'den bu yana Nantes forması giyen Galatasaray'ın eski golcüsü Mostafa Mohamed, Fransız basınına açıklamalarda bulundu

Mostafa Mohamedden Galatasaray itirafı

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen ve 2022'den beri Nantes formasını terleten Mostafa Mohamed, sarı-kırmızılı takıma transfer olma süreciyle ilgili bir de itirafta bulundu.

Haberin Devamı

Bu sezon Nantes formasıyla 19 resmi maça çıkan Mostafa Mohamed, 7 gol 1 asistlik performans sergiledi.

SAINT-ETIENNE'YE GİDEBİLİRDİM
"Mısır'dan ayrıldığımda biraz zorlandım. Açıkçası kolay değildi. Galatasaray'a gittiğimde ilk kez ülkemden ayrılıp profesyonel olmuştum, bu yüzden benim için zordu. O dönemde Saint-Etienne de benimle aynı anda görüşüyordu. Saint-Etienne'e gidebilirdim, daha büyük bir fırsat ve daha büyük bir ücret veriyorlardı ama Galatasaray, Zamalek ile anlaştı. Ancak yine de Galatasaray dönemi benim için olumlu geçti."

'Transfer kararını alan kulübün Zamalek'ti, senin tercihin Galatasaray mı Saint-Etienne mi olurdu?" sorusuna Mısırlı golcü "Kaderimde bu varmış" cevabını verdi.

"Nantes kulübü ve orada çalışan insanlar çok iyi. Kendimi hemen rahat hissettiğim bir kulüp. Dil farkı ve yeni bir ülke nedeniyle farklı bir duygu... Profesyonel olarak ikinci yılımdı ve yine yeni bir ülke için seyahat etmem gerekiyordu, bu yüzden durum biraz zordu ancak yavaş yavaş her şey daha basit ve daha keyifli hale geldi."