Motor Sporları Motokrosta KKTC heyecanı

Motokrosta KKTC heyecanı

22.01.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

2022’de önemli uluslararası atılımları vurgulayan TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar, “Türkiye’deki başarılı organizasyonların bir emsalini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlemenin çabasındayız” dedi.

Motokrosta KKTC heyecanı

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar, ülkemizin motosiklet sporlarında geldiği başarı noktasını Milliyet Gazetesi’ne değerlendirdi. Uçar, yeni plan ve projelerini aktardı.

Federasyon olarak 2022 yılının fırsatlarla dolu bir sene olacağını ümit ettiklerini dile getiren Uçar, “Ulusal organizasyonlarımızın yanı sıra en çok önem verdiğimiz ve performans sporcularımızın da kendilerini geliştirebilecekleri uluslararası organizasyonlarımızı sürdürmeye, onları başarılı bir şekilde organize etmeye çaba sarfedeceğiz” diye konuştu.

Uçar şöyle devam etti: “Uluslararası Motosiklet Federasyonu’ndan (FIM) aldığımız yetkiye istinaden, 2022 yılı takviminde artık Türkiye’deki başarılı organizasyonların bir emsalini hem kardeş ülke can Azerbaycan’da hem de tarihi bir ilk olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlemenin çabası içerisindeyiz. 1974 Barış Harekatı’ndan bu yana Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde uluslararası boyutta ilk kez bir organizasyonun yapılması, bizim için de çok büyük bir gurur vesilesi olacak” dedi.

Haberin Devamı

Yazarlar