Futbol Mourinho'nun ceket göndermesine Cassano'dan cevap: 'Kendisini tanımıyorum'

Mourinho'nun ceket göndermesine Cassano'dan cevap: 'Kendisini tanımıyorum'

13.04.2023 - 12:57 | Son Güncellenme:

Bir dönem formasını giydiği Roma'yı geçen yıl sert bir dille eleştiren Antonio Cassano'ya Mourinho'dan ceket göndermesi gelmişti. İtalyan futbolcu, Mourinho'ya cevap verdi.

Mourinhonun ceket göndermesine Cassanodan cevap: Kendisini tanımıyorum

Mourinho'yu eleştirdikten sonra sert açıklamalar alan Cassano, Portekizli teknik direktörü yine sinirlendirecek açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Eski futbolcu Antonio Cassano, bir dönem formasını giydiği Roma'yı geçen yıl sert bir dille eleştirmişti. Jose Mourinho'nun artık futbolu umursamadığını ve tek yaptığının sadece gösteriş olduğunu söylemişti. Kendisini ve kulübü eleştiren Cassano'ya Jose Mourinho çok sert bir şekilde yanıt vermişti.

'MADRID'DE CEKETİYLE ANILIYOR'
Portekizli teknik adam, Cassano'nun verdiği demeçler hakkında, "Herkes kendi tercihlerini eve eleştirilerini yapmakta özgür ancak Antonio gibiler başkaları hakkında konuştuğunda işler değişiyor. Bazılarımız futbolda çalışıyor, o ise sadece eğlenmek istiyor. Antonio daha önce Roma, Inter ve Real Madrid için oynadı. Madrid'de ceketiyle anılıyor. Roma'da oynamadan bir Süper Kupa kazandı. Inter'de ise bir hazırlık maçında Lombardiya Kupası'nda bile katkı yapamadı. Benim Inter, Real Madrid ve Roma'da neler kazandığımı biliyorsunuz. Onun benimle bir sorunu olabilir. Benim onunla yok. Cassano'ya tek bir şey söyleyeceğim. o 40 yaşında bense 60 yaşındayım ve dikkatli olmalı. Bazen Marko Livaja'lar ortaya çıkıyor ve sonra işler zorlaşıyor." diyerek eski futbolcuya sert açıklamalarda bulunmuştu.

Haberin Devamı

Mourinhonun ceket göndermesine Cassanodan cevap: Kendisini tanımıyorum

ATIŞMALAR BİTMİYOR
Aldığı sert açıklamalar için canlı yayında konuşan Cassano, Mourinho'yu sinirlendirecek açıklamalar yapmaya devam etti."Mourinho'yu tanımıyorum ve onu kişisel olarak yargılamadım. Onu futboluna göre eleştirmeye devam edeceğim. Kazandığı kupaları münasip bir yerine koysun. Mourinho, Roma'da Konferans Ligi'ni kazanmış olabilir ancak müstehcen aptallıklara, kargaşaya, kavgalara ve oyuncuların aşağılanmasına sebebiyet verdi. Ben hiçbir şey kazanmadım ama her zaman taraftarları mutlu etmek, eğlendirmek için oynadım. Kupalar umurumda değil. Futbolu müstehcen bir şekilde oynayarak kazandı ve bir teknik direktör olarak ne kadar fakir olduğunu anlamalı." dedi.

Yazarlar