Fenerbahçe Mourinho'nun prensi Fenerbahçe yolunda! Transfer için girişimler başladı

Mourinho'nun prensi Fenerbahçe yolunda! Transfer için girişimler başladı

22.06.2022 - 15:00 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus'in talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun Roma'daki prensini kadroya katmak için girişimlere başladı.

Mourinhonun prensi Fenerbahçe yolunda Transfer için girişimler başladı

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor! Lincoln Henrique ve Bruma'yı kadrosuna katarak transfere hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'de Jesus'un istekleri doğrultusunda çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

Haberin Devamı

Jorge Jesus'un ilk etapta bir kanat oyuncusu, sol bek ve orta saha transferlerine ağırlık verilmesini talep etti. Forvet transfer için acele etmeyecek olan Fenerbahçe'de Berisha, Serdar Dursun ve Valencia forma rekabetine girecek. Jorge Jesus'un özellikle Mergim Berisha'yla özel olarak ilgileneceği belirtildi. Portekizli teknik adamın Berisha'yı ilk 11'de düşündüğü ifade edildi.

Mourinhonun prensi Fenerbahçe yolunda Transfer için girişimler başladı

JESUS'UN GÖZÜNE GİRDİ

Geçmişte görev yaptığı kulüplerde 4-4-2 sistemini uygulayan Portekizli teknik adam, Fenerbahçe'yi çift forvetli düzende sahaya sürmeyi planlıyor. 24 yaşındaki futbolcu Jesus'un gelişiyle adeta yeniden doğdu. Kampa hazır gelen ve antrenmanlardaki hırsıyla dikkat çeken Berisha, ünlü hocanın gözüne girdi.

Haberin Devamı

'TAKIMDA KALSIN' RAPORU

Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 7 gol, 3 asistlik performans sergileyen golcü futbolcu, son haftalarda formayı Serdar Dursun'a kaptırmıştı. Jesus, gönderilmesi beklenen Mergim Berisha'nın takımda kalması yönünde rapor verdi.

Mourinhonun prensi Fenerbahçe yolunda Transfer için girişimler başladı

ABDÜLKERİM BARDAKCI İÇNİ GERİ SAYIM

Yönetim ayrıca Abdülkerim Bardakcı transferinde önemli aşama kaydetti. Başkan Ali Koç'un Beşiktaş ve Galatasaray'ın da istediği 28 yaşındaki oyuncu için Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ile el sıkıştığı ileri sürüldü.

Mourinhonun prensi Fenerbahçe yolunda Transfer için girişimler başladı

MOURINHO'NUN GÖZDESİ FENERBAHÇE'YE

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Roma'da tamamlayan Portekizli oyuncu Sergio Oliveira'yı gündemine aldı. Portekiz basınından O Jogo'nun haberine göre; Fenerbahçe Operasyon Direktörü Mario Branco'nun çok beğendiği Portekizli oyuncunun, Fenerbahçe'nin planları arasında yer aldığı ve Roma'daki döneminin ardından bu transferin mümkün olduğu ifade edildi.

BRANCO İLE İLİŞKİSİ İYİ

Fenerbahçe'de Jorge Jesus ile çalışma fırsatının yanında, daha önce PAOK'ta birlikte çalıştığı Mario Branco ile iyi ilişkileri bulunan Sergio Oliveira, kısa süre önce sosyal medyadan Mario Branco ile fotoğraf paylaşarak aralarındaki ilişkinin ne kadar iyi olduğunu göstermişti. Haberde; Porto ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Oliveira'nın, Portekiz ekibinin 1 Temmuz'da başlayacak hazırlık kampına davet edilse de takımdaki geleceğinin halen belirsiz olduğuna vurgu yapıldı.

Haberin Devamı

Mourinhonun prensi Fenerbahçe yolunda Transfer için girişimler başladı

MOURİNHO TAKIMDA TUTMAK İSTİYOR

Geçtiğimiz sezonu Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Roma'da geçiren Sergio Oliveira'nın, Portekizli teknik adam tarafından takımda tutulmak istendiği ancak İtalyan ekibinin Oliveira'nın bonservisini alacak kadar iyi bir mali durumu olmaması nedeniyle bu transferin ancak kiralık olarak gerçekleşebileceği belirtildi. Daha önce Oliveira ile birlikte çalışan ve her fırsatta oyuncuya olan hayranlığını dile getiren Mario Branco, 2019'da verdiği bir röportajda, "Sergio Oliveira, Yunanistan'da gösterdiği performansla ülkenin en iyilerinden birisi olduğunu herkese gösterdi. Hem saha içinde hem de antrenman sahasında müthiş bir karaktere sahip. O her zaman seviyesini yükseltmek için uğraşır çünkü vahşi bir rekabetçidir." ifadelerini kullanmıştı. 

Geçtiğimiz kış transfer döneminde Roma'ya kiralık olarak katılan Oliveira, 22 maçta 3 gol 1 asistlik performans gösterdi.

Haberin Devamı

Mourinhonun prensi Fenerbahçe yolunda Transfer için girişimler başladı