Adana Demirspor Murat Sancak, Vinzenzo Montella'nın ayrıldığını açıkladı! 'Fenerbahçe'ye giderse gönül koyarım'

Murat Sancak, Vinzenzo Montella'nın ayrıldığını açıkladı! 'Fenerbahçe'ye giderse gönül koyarım'

12.06.2023 - 21:13 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Vincenzo Montella ile yeni sözleşme imzalamayacaklarını açıkladı.

Murat Sancak, Vinzenzo Montellanın ayrıldığını açıkladı Fenerbahçeye giderse gönül koyarım

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sözleşmesi sona eren Vincenzo Montella ile yolların ayrıldığını duyurdu. A Spor'a konuşan Murat Sancak, "Şu dakika itibari ile Montella ile devam etmiyoruz. Ayrıldık. Hayırlı uğurlu olsun iki taraf için de. Helalleştik. Kendisi de açıklayacaktır. Her zaman kapımızın açık olduğunu söyledik. Vedalaştık. Çok sevdiğim bir insan. Anlaşamadığımız noktalar oldu ama doğaldır. Beraber iş yapılabilecek bir adam" dedi.

Haberin Devamı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Vincenzo Montella'nın Fenerbahçe'ye önerildiğini dile getirdi. Başkan Sancak açıklamasında, "B-C planlarımızı yaptık biz. Hocayla devam etmek isterdik ama etmiyoruz. Gidenlerin yerine muhakkak birileri gelir. Bir teklif yaptık kendisine. Kendisi dinlenmek istediğini söyleyince üstelemedik. Fenerbahçe'ye gittiğini zannetmiyorum. Daha önce Trabzonspor'la anıldı. Trabzonspor yöneticileri o nezaketsizliği yapmadılar, hepsi bizim dostlarımız. Onu demiştim hatta bazı Trabzonlular bana kızmıştı. Fenerbahçe'nin de böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum. Ne Ali Başkan'ım yapar ne yöneticileri yapar. En azından danışırlar. Ama Fenerbahçe'ye önerildiğini biliyorum. Sorulmadığı için gönül koyarım ama Fenerbahçe alırsa hayırlı olsun" diye konuştu.

Haberin Devamı

Vincenzo Montella bu sezon Adana Demirspor'da 37 maça çıktı. 48 yaşındaki teknik direktörün öğrencileri bu süreçte 20 kez rakiplerini mağlup etti. Adana Demirspor, Vincenzo Montella yönetiminde 9 galibiyet ve 8 beraberlik elde etti.