Fenerbahçe Murat Sancak'tan Ali Palabıyık için sürpriz yorum

Murat Sancak'tan Ali Palabıyık için sürpriz yorum

03.02.2023 - 10:37 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 beraber kaldı. Hakem Ali Palabıyık'ın kararları tartışma yaratırken Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak yorum geldi.

Murat Sancaktan Ali Palabıyık için sürpriz yorum

Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında Adana Demirspor, Fenerbahçe'yi konuk etti. Mücadele 1-1 sona ererken maç sonunda hakem Ali Palabıyık'ın kararları tartışma yarattı. Cezalı olduğu için müsabakayı tribünden izleyemeyen Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan hakem yorumu geldi.

Haberin Devamı

TOP AĞLARDA, VAR DEVREDE
Mücadelenin 14'üncü dakikasında Stambouli ile birlikte topa yükselen Mert Hakan Yandaş meşin yuvarlağı kontrol ettikten sonra uzaklardan vuruşunu yaptı ve rakip fileleri havalandırdı. Adana Demirspor'da oyuncular Ali Palabıyık'a elle oynama itirazlarında bulundu.

Mert Hakan Yandaş'ın gol sevinci devam ederken hakem VAR'la iletişim kurdu. VAR'dan gelen uyarı sonrası ağlara giden top elle oynama gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.

JESUS'A KIRMIZI
Karşılaşmanın 90+11'inci dakikasında Fenerbahçe'de Miha Zajc rakip ceza sahası yayı üzerinde yerde kaldı. Sarı-lacivertli futbolcular bu pozisyonda faul bekledi ancak Ali Palabıyık oyunu devam ettirdi. Karşılaşmanın son düdüğü sonrası Fenerbahçe'de Jorge Jesus sahaya daldı. Maçın hakemi Ali Palabıyık'ın yanına koşan Jorge Jesus hakeme yönelik itirazlarda bulundu. Portekizli teknik direktör bu itirazları sonrası kırmızı kartla cezalandırıldı

Haberin Devamı

Murat Sancaktan Ali Palabıyık için sürpriz yorum

ALTAY: DÜDÜK AĞZINA GİTTİ AMA VERMEDİ
Fenerbahçe'de Altay Bayındır, Ali Palabıyık'ın kararları hakkında şunları söyledi: "Miha'nın pozisyonunda düdük ağzına gitti ama son anda vermedi. Anlamadım. Emek veriyoruz. Emeğin karşılığını almalıyız. Kameralar var. Maçlar izleniyor. Nasıl bakıyorlar, pek fazla anlamış değilim. Top sektikten sonra topa çıktım. Topa gitme amaçlı elimi uzattım. İkimiz aynı anda topa çıktık. O kafasıyla benim elime vurdu. İkimiz de yere düştük. Penaltı verdi"

Murat Sancaktan Ali Palabıyık için sürpriz yorum

SANCAK CEZA ALMIŞTI
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın cezasını açıklamıştı. Kurul, Başakşehir karşılaşmasının ardından açıklamaları nedeniyle Sancak'a 75 gün hak mahrumiyeti ve 96 Bin TL para cezası verdi.

Haberin Devamı

'HAKEM İYİYDİ'
Fenerbahçe karşılaşmasınından ardından Başkan Murat Sancak sosyal medyada şu ifadeleri kullandı: "Dün zevkli bir maç seyrettik. Yerde yatan ama her iki tarafın da kaybettiği 2 puan var. Hakem genel anlamda iyiydi. En azından eyyamcı değildi. Kimine göre el, kimine göre gol, kimine ofsayt, kimine kırmızı, kimine değil. Daha 45 puan var."

Haberin Devamı

'SUSUYORUM'
Hedefimiz Avrupa’ya gitmek, ama bazı şeytanlar var, elini Türk futbolunun üzerinden elini çekmedikçe, birileri, futbolu yönetmekten vazgeçmedikçe, işimiz zor, cezalıyım, susuyorsam, cezam 2 katına çarpılarak verilmesin diyedir, bazı şeytanlar Adana’yı sevmiyor niye acaba?

FENERBAHÇE'DEN PAYLAŞIM: ELİMSİ
Oynanan karşılaşma sonrası Fenerbahçe, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım yaptı.

Murat Sancaktan Ali Palabıyık için sürpriz yorum