Adana Demirspor Murat Sancak'tan Yusuf Sarı açıklaması! Beşiktaş iddialarına yanıt

Murat Sancak'tan Yusuf Sarı açıklaması! Beşiktaş iddialarına yanıt

11.12.2023 - 15:58 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak, gündemde yer alan iddialara sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Sancak, Yusuf Sarı hakkında da açıklama yaptı. İşte detaylar...

Murat Sancaktan Yusuf Sarı açıklaması Beşiktaş iddialarına yanıt

Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yusuf Sarı'nın ismi transfer iddialarında yer alırken Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. 

Haberin Devamı

Yusuf Sarı'nın transfer iddialarına değinen Sancak, Adana Demirspor hakkındaki haberlere de değindi. 

İDDİALARA YANIT VERDİ

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündemde yer alan iddialara yanıt veren Murat Sancak, Maaş ödemeleri konusunda sıkıntılar olduğuna yönelik haberler için şu ifadeleri kullandı:

"Bazı çıkan haberler ile ilgili bilgilendireyim, maaşlar konusunda sıkıntılar olduğu haberleri kısmen doğru. Bu her kulüpte olabilecek konular ama Adana Demirspor'da olunca herkes balıklama atlıyor. Herkes kendi takımını takip etsin derim, kulüp kendi imkanlarıyla işini sürdürmeye çalışıyor profesyonel olarak, alacaklarda gecikmeler olunca haliyle ödemelerde de gecikme olur. Aşılamayacak bir durum değildir."

Haberin Devamı

YUSUF SARI AÇIKLAMASI

Yusuf Sarı hakkında çıkan transfer haberlerine ise Murat Sancak şu şekilde yanıt verdi:

"Bazı futbolcular ayrılmak istiyor haberleri ise gitmek isteyeni hiç bir zaman zorla tutmadık, tutmayacağız. Devre arasında gidecekler ve gelecekler de olacak, futbolun ruhunda bunlar var. Yusuf Sarı ile alakalı Beşiktaş kulübünden herhangi bir teklif bana ulaşmadı, ama yurt dışından 3 kulüp ciddi bir şekilde ilgileniyor. Ederini bulan her futbolcu gitmek isterse ve kulüp menfaatine olacaksa niye olmasın. Ama transfer konularına bugün değil transfer döneminde bakılır."

 

Yazarlar