İtalya Serie A Napoli'den Victor Osimhen cevabı! Transfer rekoru kırılabilir

Napoli'den Victor Osimhen cevabı! Transfer rekoru kırılabilir

23.03.2023 - 18:38 | Son Güncellenme:

İtalya Serie A'da en yakın takipçisi Lazio'ya 19 puan fark atan Napoli'de Victor Osimhen inanılmaz bir performansla takımını sırtladı. Çizme temsilcisinin, Nijeryalı yıldız için belirlediği bonservis bedeli dudak uçuklattı. Chelsea ile Manchester United'ın transfer etmek istediği genç oyuncunun transferinin bu bedelle gerçekleşmesi halinde bir rekor kırılacak.

Napoliden Victor Osimhen cevabı Transfer rekoru kırılabilir

Serie A ekibi Napoli'de bu sezon muhteşem bir performans sergileyen Victor Osimhen, dev kulüpleri peşine taktı. Premier Lig temsilcileri Chelsea ile Manchester United'ın kadrosuna katmak istediği yıldız futbolcu için Napoli'nin belirlediği rekor bonservis bedeli netlik kazandı.

Haberin Devamı

Napoli Başkanı Aurelio de Laurentiis'in istediği bedelle transferin gerçekleşmesi halinde rekor kırılacağı vurgulandı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

NAPOLI'DEN İNANILMAZ PERFORMANS

İtalya Serie A'da milli ara öncesi 27 hafta geride kaldı. Lider Napoli bu süreçte rakiplerini 23 müsabakada mağlup etme başarısı gösterdi. Serie A devi en yakın rakibi Lazio'ya 19 puan fark attı. Napoli sadece 2 mağlubiyet ve 2 beraberlikle sahadan ayrıldı.

Napoliden Victor Osimhen cevabı Transfer rekoru kırılabilir

OSIMHEN PARLADI

Napoli'nin gösterdiği inanılmaz performansta parlayan isim Victor Osimhen oldu. 24 yaşındaki santrfor, İtalya Serie A'da 23 müsabakada forma şansı buldu. Nijeryalı hücumcu bu süreçte rakip fileleri 21 kez havalandırdı. Victor Osimhen aynı zamanda takım arkadaşlarına 5 gol pası verdi.

Haberin Devamı

24 yaşındaki santrfor ligde gol krallığı yarışında şu ana kadar zirvede yer alırken, aynı zamanda maç başına en fazla şut çeken oyuncu olması nedeniyle de dikkat çekti.

Napoliden Victor Osimhen cevabı Transfer rekoru kırılabilir

DEVLER PEŞİNE DÜŞTÜ

İngiltere Premier Lig'de son şampiyonluğunu 2012-2013 sezonunda yaşayan Manchester United'da kurmaylar, hasrete son vermek için harekete geçti. Erik ten Hag yönetiminde gelecek sezon şampiyonluk hedefleyen Kırmızı Şeytanlar, aradığı golcüyü Serie A'da buldu.

Wout Weghorst'u devre arası transfer ve tescil döneminde Burnley'den kiralayan Manchester United, Hollandalı santrfordan beklenen verimi alamadı. Premier Lig devinin asıl hedefinin Napoli'den Victor Osimhen'i transfer etmek olduğu belirtildi.

Nijeryalı golcü için devrede olan bir başka Premier Lig devi de belli oldu. Chelsea'nin de Victor Osimhen'i sezon sonunda kadrosuna katmayı hedeflediği vurgulandı.

Napoliden Victor Osimhen cevabı Transfer rekoru kırılabilir

OSIMHEN'İN BONSERVİSİ BELİRLENDİ

Sky Sports'ta yer alan habere göre; Napoli Başkanı Aurelio de Laurentiis, Victor Osimhen'in bonservis bedelini belirledi. Serie A ekibinin Nijeryalı golcü için 170 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği kaydedildi.

Aurelio de Laurentiis'in bu hamlesinin Chelsea ve Manchester United'a da cevap olduğu aktarıldı. Serie A devi Napoli, Gonzalo Higuian'in transferinden 90 milyon euro gelir elde etmişti. Osimhen'in 170 milyon euro bedelle transfer olması halinde, Nijeryalı golcü Napoli'nin en yüksek bonservisle sattığı oyuncu olacak.

Haberin Devamı

Napoliden Victor Osimhen cevabı Transfer rekoru kırılabilir

75 MİLYON EUROYA İMZA ATTI

Ultimate Strikers FC Deba'da futbola başlayan Victor Osimhen daha sonra Wolfsburg'un yolunu tuttu. Wolfsburg, Nijeryalı forvet için 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Victor Osimhen, 2018-2019 sezonunu kiralık olarak RSC Charleroi'de geçirdi. Belçika temsilcisi sezon sonunda 3 milyon 500 bin euro bedelle yıldız oyuncuyu kadrosuna kattı.

Charleroi, 1 Temmuz'da 3 milyon 500 bin euro ödediği Victor Osimhen'i 1 ay sonra 22 milyon 400 bin euro bedelle Lille'e yolcu etti. Lille'de de inanılmaz bir performans sergileyen Victor Osimhen, 2020-2021 sezonu başında 75 nilyon euro karşılığında Napoli'ye imza attı.

Napoliden Victor Osimhen cevabı Transfer rekoru kırılabilir

24 yaşındaki golcü, Nijerya Milli Takımı'nda 23 maçta oynadı ve 15 kez rakip fileleri havalandırdı. Victor Osimhen'in güncel piyasa değeri 100 milyon euro. Yıldız futbolcunun Napoli ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Haberin Devamı