NBA NBA'de cinsel saldırı iddiası

NBA'de cinsel saldırı iddiası

09.01.2013 - 12:00 | Son Güncellenme:

NBA takımlarından Brooklyn Nets, Philadelphia 76’ers maçı öncesinde takımın kaldığı otelde bir cinsel saldırının gerçekleştiğini ve şüpheliler arasında takımdaki oyunculardan birinin yer aldığını açıkladı.

NBAde cinsel saldırı iddiası

Philadelphia’da lüks bir otelde Salı sabahı saat 3:30 sıralarında gerçekleşen cinsel saldırıya iddialara göre bir Brooklyn Nets oyuncusu da karıştı.

Haberin Devamı

Philly polisinden memur Jillian Russell’ın yaptığı açıklamada suçluların bulunması için tüm eforun sarf edildiği belirtilirken, Brooklyn Nets ise bu olaya takımdan bir oyuncunun katılmış olabileceği söyledi. Bu oyuncunun bulunmasında Andray Blatche kilit bir rol oynayabilir.

Philadelphia polisi tarafından sorguya alınan Andray Blatche, iddialara göre cinsel saldırıda suçlu olmaktan çok bir tanık konumunda. Blatche’ın polise verdiği ifadede bu saldırıyı gerçekleştiren kişinin kimliğini tam anlamıyla açıklayamadığı ifade edilirken, oyuncunun Salı öğlen saatlerinde attığı ve sonradan sildiği “Ben bir şey yapmadım ancak olay gerçekleştiğinde o muhitteydim” tweeti, 26 yaşındaki oyuncunun olayda tanık olabileceğini kanıtlıyor.

Haberin Devamı

CBS Philadelphia’nın haberinde ise Brooklyn Nets’in kaldığı otel olan Four Seasons’ta 21 yaşındaki bir kadının sabah saatlerinde cinsel saldırıya uğradığı ve ardından hastaneye gittiği belirtiliyor.

Brooklyn Nets Genel Menajeri Billy King ise, “Bir Nets oyuncusunu da içeren polis soruşturmasının sürdüğünün farkındayız. Soruşturma sonuçlanana kadar başka bir açıklama yapmayı düşünmüyoruz. Tüm oyuncularımız bu geceki Philadelphia 76’ers karşılaşmasında oynayabilecek durumda olacaklar” ifadelerini kullandı.

(Eurosport)

Yazarlar