NBA NBA’in en iyileri All-Star’da sahne alıyor… Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve canlı yayınlarla Misli’de!

NBA’in en iyileri All-Star’da sahne alıyor… Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve canlı yayınlarla Misli’de!

18.02.2024 - 11:17 | Son Güncellenme:

NBA’de bu hafta sonu All-Star heyecanı yaşanıyor. 73.’sü düzenlenen etkinliğe basketbolseverlerin ilgisi yine oldukça yüksek. Bu gece oynanacak NBA All-Star maçı, aynı zamanda Doğu Konferansı ve Batı Konferansı formatının dönüşüne de sahne olacak. Taraftar oylamasıyla seçilen Doğu ve Batı Konferansı’nın yıldızları basketbol şölenine imza atacak.

NBA’in en iyileri All-Star’da sahne alıyor… Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve canlı yayınlarla Misli’de

Merakla beklenen karşılaşma bu gece saat 04.00’te oynanacak ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen Bahis platformu Misli’de canlı yayınlanacak. Ayrıca “Şampiyon Oran” kampanyası ile üyelerine normalin üzerinde oranlar sunan Misli’de, NBA All-Star maçı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yer alıyor.

Haberin Devamı

Eski format geri dönüyor…

En son 2017 yılında Doğu ve Batı Konferansı takımlarının karmalarıyla oynanan NBA All-Star etkinliği sonraki yıllarda oyuna heyecan getirmesi adına farklı bir formatla oynanmaya başlamıştı. Son olarak geçen sezon “LeBron’un Takımı - Giannis’in Takımı” adı altında oynanan etkinlik bu sezon yeniden Doğu ve Batı’nın mücadelesine sahne olacak. Maç 12 dakikalık dört çeyrek üzerinden oynanacak. Bu şekilde son periyotta belirli bir sayıya ulaşma formatı da sona ermiş oldu.

Doğu Konferansı’nın üstünlüğü var…

NBA All-Star’da Doğu Konferansı ve Batı Konferansı karmalarının karşılaştığı 66 maçta Doğu Konferansı’nın 37 galibiyeti bulunurken; Batı Konferansı ise 29 kez kazandı. Ancak bu format ile oynanan son 3 maçı Batı Konferansı kazanmıştı.

Haberin Devamı

LeBron James'ten rekor…

Kariyerine Los Angeles Lakers’ta devam eden NBA’in efsane oyuncularında LeBron James, bir rekora daha imza attı. LeBron, 20. kez All-Star seçilerek bir başka Lakers efsanesi olan Kareem Abdul-Jabbar’ı geride bıraktı ve NBA tarihinde en fazla All-Star seçilen oyuncu unvanını elde etti.

Los Angeles Lakers’ın son lig maçında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen yıldız basketbolcunun All-Star maçında ise oynaması bekleniyor.

All-Star MVP’si rekoru 2 oyuncuda…

NBA All-Star maçı sonunda verilen MVP (En Değerli Oyuncu) Ödülü’nü en çok kazanan iki oyuncu Kobe Bryant ve Bob Pettit oldu. 4’er kez MVP seçilen iki oyuncu şu anda rekoru elinde tutuyor. Kobe Bryant, en son 2011 yılında bu ödülü kazanırken; 1954-1965 yılları arasında Atlanta Hawks forması giyen Bob Pettit de 6 yıl içerisinde bu ödülü 4 kez kazanmıştı. Michael Jordan, LeBron James, Shaquille O'Neal ve Oscar Robertson ise bu ödülü 3 kez kazanan isimler.

All-Star olan ilk ve tek Türk…

Steve Nash’in sakatlanması sonrası 2007 NBA All-Star maçı kadrosuna dahil edilen Mehmet Okur, şu ana kadar All-Star olan ilk ve tek Türk olarak tarihe adını yazdırdı. NBA’de gösterdiği performansla herkesin takdirini toplayan Alperen Şengün ise büyük desteğe rağmen bu sezon All-Star kadrosuna giremedi.

Haberin Devamı

Sakatlıklar değişikliğe neden oldu…

NBA All Star 2024’te, Doğu Konferansı’nda ilk 5’e seçilen Philadelphia 76ers’in yıldızı Joel Embiid sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Yedek kadroda bulunan New York Knicks’in oyuncusu Julius

Randle da yine Doğu’da sakatlığı nedeniyle oynayamayacak olan diğer isim oldu. Onların yerine ise Trae Young ve Scottie Barnes kadroya dahil edildi.

İşte 2024 NBA All-Star maçının kadrosu…

Doğu Konferansı

Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks)

Joel Embiid (Philadelphia 76ers) (Sakatlığı sebebiyle oynayamayacak.)

Tyrese Haliburton (Indiana Pacers)

Jayson Tatum (Boston Celtics)

Damian Lillard (Milwaukee Bucks)

Jaylen Brown (Boston Celtics)

Donovan Mitchell (Cleveland Cavaliers)

Jalen Brunson (New York Knicks)

Tyrese Maxey (Philadelphia 76ers)

Paolo Banchero (Orlando Magic)

Julius Randle (New York Knicks) (Sakatlığı sebebiyle oynayamayacak.)

Bam Adebayo (Miami Heat)

Trae Young (Atlanta Hawks)

Scottie Barnes (Toronto Raptors)

Batı Konferansı

LeBron James (Los Angeles Lakers)

Haberin Devamı

Kevin Durant (Phoenix Suns)

Nikola Jokic (Denver Nuggets)

Luka Doncic (Dallas Mavericks)

Shai Gilgeous-Alexander (Oklahoma City Thunder)

Stephen Curry (Golden State Warriors)

Anthony Davis (Los Angeles Lakers)

Kawhi Leonard (Los Angeles Clippers)

Paul George (Los Angeles Clippers)

Anthony Edwards (Minnesota Timberwolves)

Karl Anthony Towns (Minnesota Timberwolves)

Devin Booker (Phoenix Suns)

Misli’den yeni üyelere 50 TL hediye!

Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın, anında 50 TL kazanın ve NBA All-Star maçının heyecanını canlı yayınlar ve daha yüksek oranlarla yaşayın!