Galatasaray Necati Ateş’ten Mauro Icardi iddiası! 'Enner Valencia ile kapışırdı muhtemelen'

Necati Ateş’ten Mauro Icardi iddiası! 'Enner Valencia ile kapışırdı muhtemelen'

09.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ile Başakşehir kozlarını paylaştı. Kritik maçı sar-kırmızılı ekip 1-0'lık skorla kazandı. Müsabakanın ardından eski futbolcu Necati Ateş açıklamalarda bulundu.

Necati Ateş’ten Mauro Icardi iddiası Enner Valencia ile kapışırdı muhtemelen

 Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Galatasaray 1-0 kazandı. Bu sonuçla sarı-kırmızılı ekip şampiyonluk yolunda kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. Müsabakanın ardından eski futbolcu Necati Ateş, karşılaşmayı TRT Spor'da değerlendirdi.

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu hakkında konuşan Necati Ateş, "Başakşehir sezon başından beri 50. maçını falan oynadı. Çok iyi puanlar topladılar, Emre hocanın yaptıkları kolay işler değil. Son 10 maçta sıkıntılı geçti ama ondan önce baktığın zaman çok önemli işler yaptılar" dedi.

Galatasaray'ın değerlendiren Ateş, "Galatasaray kaldırabileceği bütün kupaları kaldırmış bir takım. İyi oynamasa da kazanmasını bilen bir takım, bu gibi finalleri de iyi oynayan bir takım Galatasaray. Şampiyonluk şansını oynanan oyundan değil alınan sonuçtan almak gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Necati Ateş’ten Mauro Icardi iddiası Enner Valencia ile kapışırdı muhtemelen

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların tecrübeli oyuncuları hakkında konuşan eski futbolcu, "Geçen sene Konferans Ligi'ni kazanan Oliveira ve Zaniolo da oynadı. Icardi, Dubois kim varsa Galatasaray'dan tecrübe fışkırıyor. Daha önce kupa kaldırmış oyuncuların olması, Galatasaray'ı şampiyonluk yolunda Fenerbahçe'den daha avantajlı yapıyor. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki en büyük fark şampiyonluk yaşamış oyuncular arasındaki farktan geliyor" sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

Daha çok maç olduğunu söyleyen Necati Ateş, "Ligin boyu kısaldıkça sadece galibiyete bakarsın. Fenerbahçe'nin 2 puan kaybettiği haftada Galatasaray'ın kazanması çok önemliydi. Lig bitiyor mu, hala da bitmiyor. Daha çok maç var" dedi.

Icardi'yi Enner Valencia ile karşılaştıran Ateş, "22 maçta kadroya giriyor, 18'inde 11 oynuyor ve 15 gol 8 asist. 30-40 maç oynasa gol krallığında Valencia ile kapışırdı muhtemelen" sözlerini sarf etti.

Necati Ateş’ten Mauro Icardi iddiası Enner Valencia ile kapışırdı muhtemelen

Başakşehir'in maçtaki performansını değerlendiren eski futbolcu, "İkinci yarı Kazımcan'a çarpan bir top var, onun dışında Başakşehir'in net pozisyonu olmadı. İlk yarıda da cılız şutları vardı. Emre hoca maç bittikten sonra hala tepkili, Emre hoca bunu geliştirmediği sürece sıkıntılı dönemler geçirebilir. Benim genç Milli takımlardan A Milli takımdan takım arkadaşım, karşılıklı da oynadık. Harika gidiyor teknik direktörlükte de ama bu konularda değişmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yazarlar