Beşiktaş Necati Ateş'ten Şenol Güneş iddiası: Bizi kurtar hocam!

Necati Ateş'ten Şenol Güneş iddiası: Bizi kurtar hocam!

07.05.2023 - 09:10 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında Beşiktaş'ın Antalyaspor deplasmanından 3-1'lik zaferle ayrıldığı maçı Necati Ateş yorumladı. Eski futbolcu ve antrenör, siyah-beyazlılarda Şenol Güneş'in göreve geldiği dönemle ilgili çarpıcı bir yorum yaptı.

Necati Ateşten Şenol Güneş iddiası: Bizi kurtar hocam

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında Antalyaspor'u deplasmanda oynadığı maçta 1-0 geriye düşmesine rağmen 3-1'lik skorla devirdi. Siyah-beyazlıların galibiyet serisini devam ettirdiği mücadeleyi Necati Ateş değerlendirdi.

Haberin Devamı

Necati Ateş, Beşiktaş'ın galibiyeti sonrası çarpıcı ifadeler kullandı. Valerien Ismael'in ardından Şenol Güneş'in göreve geldiği dönemi yorumlayan eski futbolcu ve antrenör flaş bir açıklama yaptı.

Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışında iddiasının devam ettiğini belirten Necati Ateş, "19 maç, 4 beraberlik 15 galibiyet. Son 10 maç 9 galibiyet 1 beraberlik. Trabzon'u da yenseydi bambaşka şeyler konuşuyorduk. Ne kadar şampiyonluk şansı zayıf olan takım olsa da Galatasaray ben şampiyon mu olacağım, Fenerbahçe ben mi şampiyon olacağım derken belki de Beşiktaş şampiyon olacak, futbol böyle bir oyun" dedi.

Necati Ateşten Şenol Güneş iddiası: Bizi kurtar hocam

Yarış hakkında görüşlerini devam ettiren eski futbolcu, "Galatasaray'ın muhteşem götürdüğü o seriden sonra 2 maçtan sonra iş buralara geldi. Yine de Galatasaray en büyük şampiyonluk adayı ama diğerlerinin de o kadar şansı var" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Şenol Güneş'in tecrübesini vurgulayan Necati Ateş, "Şenol hocanın ne kadar tecrübeli olduğunu görüyoruz. Beşiktaş, Trabzon, Bursa, Milli Takım'daki tecrübelerini görüyoruz. Tecrübenin ne kadar değerli olduğunu anlıyoruz" diye konuştu.

Necati Ateşten Şenol Güneş iddiası: Bizi kurtar hocam

Şenol Güneş'in göreve geldiği döneme dair konuşan Necati Ateş, "Sezon başında Ismael'i getirerek ne kadar yanlış bir karar aldığını gören Beşiktaş, Şenol Güneş'e giderek 'bizi kurtar hocam' dedi, 'istediğin transferleri de yapacağız' dedi ve yaptılar da" yorumunda bulundu.

Aboubakar'ın performansının Wout Weghorst'u unutturduğunu belirten eski futbolcu, "Amir'in savunmanın önüne koydu önce. Aboubakar'ı ne kadar beğendiğimi, ne kadar özel bir oyuncu olduğunu, golün her türlüsünü atabildiğini söylemiştim. Weghorst'u şimdi kim hatırlıyor. Aboubakar çok başka bir seviye, aralarında dağlar kadar farklar var. Aboubakar Türkiye'deki en iyi golcü. Icardi, Aboubakar, Valencia'ya bakıyorum. Valencia bu sezon çok gol attı ama Icardi ve Aboubakar'ın kariyerlerinde çok böyle sezon var" açıklamasını yaptı.