Voleybol Neslihan Demir: Enişteniz beni taşımak için çok çalışıyor

Neslihan Demir: Enişteniz beni taşımak için çok çalışıyor

21.09.2023 - 09:39 | Son Güncellenme:

Türk voleybolun efsane ismi Neslihan Demir, özel hayatında yeni aşka yelken açmıştı. Demir, sevgilisiyle ilgili güldüren bir paylaşıma imza attı.

Neslihan Demir: Enişteniz beni taşımak için çok çalışıyor

CEV Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan VakıfBank'ta genel menajer Neslihan Demir ile yollarını ayırmıştı. Özel hayatında ise Batuhan Çelik ile aşk yaşayan Demir'in paylaşımı takipçilerini güldürdü.

Haberin Devamı

NESLİHAN DEMİR'DEN PAYLAŞIM
VakıfBank'ta üç sezondur genel menajer olarak çalışan Neslihan Demir, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Vakıfbank’la yolları ayrılan Neslihan Demir: “Vedaları sevmem, herkese teşekkürler yakında görüşürüz. VakıfBank'ta harika 3 sene geçirdim. Cebime bir sürü şey koydum ve mutlu olarak ayrılıyorum. Hiç kimse vazgeçilmez değil. Aslolan zaten VakıBank. Bugün ben giderim yarın başkası, önemli olan oranın korunması. Karşılıklı anlaşarak ayrıldık. Ne bir kırgınlık ne bir kızgınlık. Onların da bana bir kızgınlığı olduğunu düşünmüyorum. Hayat seçimlerden ibaret. Herkesin seçimlerine saygı duymak zorundayız." ifadelerini kullanmıştı.

AŞKINI İLAN ETMİŞTİ
Türk voleybolunun efsane ismi yeni aşka yelken açmıştı. Neslihan Demir, sevgilisi Batuhan Çelik ile el ele tutukları fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Öte yandan Neslihan Demir'in sevgilisi Çelik, "Yürütmeyi durdurma kararı aldım . Artık koşuyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Neslihan Demir: Enişteniz beni taşımak için çok çalışıyor

'ENİŞTENİZ BENİ TAŞIMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞIYOR'
Batuhan Çelik'in antrenman videosunu paylaşan Demir şunları not düştü: Yüz ölçümü yavu vatan Kıbrıs'a çok yaklaştı ve enişteniz beni taşımak için (Gerçek anlamda) çok çalışıyor. Destek verirseniz sevinirim'

Bu paylaşım kısa sürede takipçileri arasında büyük ilgi gördü.

1/4

2/4

3/4

4/4

Filenin Sultanları'nın Avrupa şampiyonluğu sonrasında Neslihan Demir, "Aslında çok garip anlar bu anlar. Bir şampiyonluk yaşadığınız anda, o an bitiyor aslında. Hiçbir şey hissedemiyorsunuz. Ve takvim o kadar sıkışık ki, muhtemelen öbür gün dönecekler Türkiye'ye. Bir kadın olarak, sporcu olarak eve gidiyorsunuz ve çamaşır yıkamanız gerekiyor. Çok garip hisler yani. Dün altın madalya vardı, şimdi kirlileri falan ayırıyorsun" ifadelerini kullanmıştı.