Fransa Ligue 1 Neymar'dan kriz yaratacak beğeni! Mbappe'yle ilgili skandal iddia

Neymar'dan kriz yaratacak beğeni! Mbappe'yle ilgili skandal iddia

14.08.2022 - 18:00 | Son Güncellenme:

Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappe gibi yıldızları kadrosunda bulunduran Paris Saint Germain'de saha içindeki skorlar, saha dışındaki olumsuz havayı bir türlü gidermedi. Ligue 1 devinde kriz yaracak son hamle Neymar'dan geldi. Brezilyalı futbolcu, Kylian Mbappe'yle ilgili skandal iddiayı içeren yorumu beğendi.

Neymardan kriz yaratacak beğeni Mbappeyle ilgili skandal iddia

Fransa Ligue 1 devi Paris Saint Germain'de yıldızların arasındaki gerilim devam ediyor. Neymar, Messi ve Mbappe gibi süper yıldız futbolcuları kadrosunda tutan Fransızlarda yeni bir gelişme yaşandı. Neymar'ın beğenisi sonrası takımdaki gerilim yeniden hafızalara geldi.

Haberin Devamı

MBAPPE TAKIMDA KALDI

Paris Saint Germain'de yeni sezon öncesi en çok beklenen gelişme tatlıya bağlandı. Ligue 1 deviyle sözleşmesi sona eren Kylian Mbappe, Real Madrid'e transfer olmak üzereyken son anda yapılan inanılmaz teklif oyuncuyu ikna etti. 23 yaşındaki oyuncunun Paris Saint Germain'den imza parası olarak 300 milyon euro aldığı belirtildi. Fransız oyuncuya aynı zamanda yıllık net 100 milyon euro maaş ödeneceği kaydedildi. Kylian Mbappe'nin bu sözleşmeye imzasının ardından Paris Saint Germain'in diğer yıldızlarının tavrı merak konusuydu.

Neymardan kriz yaratacak beğeni Mbappeyle ilgili skandal iddia

NEYMAR'DAN AYRILIK İDDİALARINA YANIT

Paris Saint Germain'den ayrılacağı iddia edilen Neymar kısa bir süre önce açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcunun takımdaki rolünden rahatsız olduğu iddiaları üzerine Neymar, "PSG'de kalmak istiyorum. Kulübü bilmiyorum çünkü bana hiçbir şey söylemediler. Burada birkaç yıllık bir sözleşmem var. Şimdilik hiçbir şey söylemediler" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamaların ardından Paris Saint Germain'de Neymar krizinin büyümeden önlendiği görüldü.

Haberin Devamı

Neymardan kriz yaratacak beğeni Mbappeyle ilgili skandal iddia

MBAPPE KAÇIRDI, NEYMAR ATTI

Fransa Ligue 1'in ikinci haftasında Montpellier'i 5-2'lik skorla mağlup eden Paris Saint Germain'de Kylian Mbappe'nin penaltıyı kullanması dikkat çekti. Fransız futbolcu takımının kazandığı penaltıyı gole çeviremedi. Ligue 1 devinde aynı maçta kazanılan ikinci penaltıda Neymar fileleri havalandırdı. Bazı Paris Saint Germain taraftarları bu gelişmenin ardından takımının ilk penaltıcısının Neymar olması gerektiğini savundu.

Neymardan kriz yaratacak beğeni Mbappeyle ilgili skandal iddia

NEYMAR'DAN OLAY BEĞENİ

Neymar da bu eleştirilere destek verdi. Brezilyalı futbolcu maçın ardından yapılan bir sosyal medya yorumunu beğendi. Tecrübeli futbolcunun beğendiği tweette şu ifadeler yer aldı:

"Artık resmileşti. PSG'de penaltıları Mbappe kullanıyor. Açıkçası bu bir kontrat meselesi çünkü Neymar, hiçbir kulüpte ikinci penaltıcı olamaz. Görünüşe göre Mbappe, sözleşmesi nedeniyle PSG'nin sahibi."

Bu gelişmenin ardından Paris Saint Germain'deki kriz yeniden hafızalara geldi. Paris Saint Germain yönetimi ve Kylian Mbappe'nin bu hamle sonrası nasıl bir tavır takınacağı merak ediliyor.

Haberin Devamı