Dünyadan Futbol Neymar'ın inanılmaz kazanç çizelgesi!

Neymar'ın inanılmaz kazanç çizelgesi!

17.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Neymar yıllık yüz milyon euro kazanacağı yeni kulübü Al Hilal’den, sekiz araba, üç saunalı evin yanı sıra izin günlerindeki restoran ve otel harcamalarının da karşılanmasını talep etti.

Neymarın inanılmaz kazanç çizelgesi

Petrol zengini ülke Suudi Arabistan’ın Al Hilal takımına transfer olan Neymar’ın, imza attığı astronomik sözleşme kadar yeni kulübünden extra talepleri de dikkat çekti. Futbolcunun kazançlarını zaman dilimine göre de şekillendiren İngiliz basınındaki habere göre yıldız futbolcunun ev ve arabalarla ilgili özel istekleri oldu. Neymar’ın kulüpten sekiz araba istediği bildirildi.

Brezilyalı futbolcunun kendisi ve yakınlarını taşıyacak özel şöförü bulunan panelvan tip bir aracın dışında, üç lüks arabanın da içerisinde bulunduğu toplamda bu sayıda taşıtı talep ettiği belirtildi. Oyuncunun bir başka talebinin üç saunalı bir ev olduğu, evde kendisinin Brezilya’dan getirteceği özel aşçısına yardımcı olacak su şefi, temizlikten sorumlu iki personel, tam zamanlı çalışanlar ve özel içecekler talep ettiği ifade edildi. İzin günlerinde kalacağı otel ya da gideceği restoranlardaki masraflarının da kulüp tarafından karşılanmasını istedi.

Haberin Devamı

Neymarın inanılmaz kazanç çizelgesi



Neymar transferiyle ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Avrupa’da çok şey başardım ve özel zamanlar geçirdim, ancak her zaman global bir oyuncu olmak ve kendimi yeni yerlerde yeni zorluklar ve fırsatlarla test etmek istedim. Sportif açıdan yeni bir tarih yazmak istiyorum ve Suudi Ligi şu anda muazzam bir enerjiye ve kaliteli oyunculara sahip. Kazanmayı ve gol atmayı seviyorum ve bunu Al-Hilal’de yapmaya devam etmeyi planlıyorum.”

Yazarlar